Sådan sendes en fax via Outlook

At have muligheden for at sende en fax fra Microsoft Outlook giver medarbejderne mulighed for at videresende oplysninger til andre uden at skulle forlade deres kontorstol. Det kan også hjælpe med at reducere papirforbruget på et kontor, da faxing direkte fra Outlook eliminerer behovet for at udskrive et dokument og derefter faxe det ved hjælp af en traditionel faxmaskine. Det er bydende nødvendigt at bemærke, at for at disse trin skal fungere, skal du have en netværksfax på dit kontornetværk.

Åbn det dokument, du vil faxe. Du skal have det faktiske dokument, du vil faxe, åbent i Outlook, før du går videre til de næste trin. Næsten ethvert dokument kan faxes, men kun det dokument, der åbnes på faxtidspunktet, sendes.

Klik på knappen "File" i øverste venstre hjørne af Outlook. Dette åbner en rullemenu med valgmuligheder.

Vælg "Udskriv" i dialogboksen. Dette åbner en anden dialogboks, hvor du skal vælge, hvor du vil udskrive dokumentet. Hvis du kun har en mulighed, skal det være en fax-kompatibel enhed for at faxe dokumentet.

Klik på den netværksenhed, der har faxfunktioner. Hvis du gør dette, vises en anden dialogboks, der viser mulighederne for den netværksfaxenhed.

Indtast telefonnummeret i dialogboksen, og klik enten på "Send" eller "Udskriv" -knappen. Dette sender dit Outlook-dokument over hele netværket til den fax-kompatible enhed. Når du er færdig, er din fax sendt.

Elementer, du har brug for

  • Netværksfaxmaskine

  • Installeret faxdriver

Tips

Sørg for, at din faxmaskine kan være i netværk. Uden denne funktion kan du ikke faxe direkte fra Outlook.