Sådan ændres øjenfarve online

Hvis du overvejer at ændre din øjenfarve med kontaktlinser, kan du give det nye look en testkørsel online ved hjælp af en gratis virtuel makeover-side. Dette giver dig mulighed for med det samme at se, hvordan du ser ud med den øjenfarve, du gerne vil have. Webstederne er også gode til simpelthen at lege med forskellige udseende for dig selv eller andre. Uanset hvad din årsag er, er det let at skifte øjenfarve online og kan gøres på få minutter med blot et par klik med musen.

Trin 1

Åbn din internetbrowser og undersøg websteder, der tilbyder gratis virtuelle makeovers, der inkluderer ændring af øjenfarve.

Trin 2

Klik på "Begynd Makeover." Brug knappen "Gennemse" for at søge gennem computeren efter et billede af dig selv til brug i øjenfarve makeover. Dobbeltklik på billedet for at uploade det til webstedet. Prøv at bruge et skud af dig selv, der er lige på og med god belysning. Sørg for, at dine øjne ikke er for skæve, så du kan se effekterne af farveændringen godt.

Vælg indstillingen "Skift øjenfarve". Dette viser et panel med potentielle øjenfarver, herunder flere nuancer af blues, greener, grå, brun og endda lilla. Klik på den farve, du vil have, og din øjenfarve ændres automatisk.