Fix til Mac OS X Husk ikke trådløse netværk

Jeg fandt for nylig et mærkeligt problem, hvor Mac OS X Lion stoppede med at huske et bestemt trådløst netværk, hvilket tvinger mig til at vælge forbindelsen manuelt og derefter indtaste adgangskoden, hver gang jeg ønsker at oprette forbindelse til den trådløse router. Dette ser ud til at være et fælles nok problem med trådløs forbindelse i OS X Lion, og det opstår normalt, når du vågner fra at sove eller genstarte en Mac, som følges op af forbindelsesfejl. Jeg kom på tværs af svaret i kommentarerne til en tidligere Lion wi-fi problemartikel her på OSXDaily, og det løste problemerne for mig.

Før jeg fortsætter vil jeg anbefale at opdatere OS X til den nyeste version, der er tilgængelig. I dette tilfælde opdaterede den til Mac OS X 10.7.3, som også indeholder en fejlrettelse til at løse nogle problemer med Lion Wi-Fi-stabilitet. Det alene kan løse det for dig, men fortsættelse med den følgende løsning vil ikke skade noget på nogen måde.

  1. Åbn programmet "Diskværktøj", der findes i Applikationer> Hjælpeprogrammer
  2. Vælg "Macintosh HD" fra venstre side-menuen, og klik derefter på fanen "Førstehjælp" til højre
  3. Klik på "Reparer disk tilladelser" og lad dette løbe, det kan tage 15 minutter eller længere
  4. Genstart Mac'en
  5. Deltag i det trådløse netværk som sædvanlig, kontroller feltet "Husk dette netværk"

Du skal nu kunne sove og genstarte Mac'en uden forbindelsesfejl eller glemme det trådløse netværk. Dette er en af ​​de sjældne tilfælde, hvor reparation af Disktilladelser, en ofte henvist generisk Mac-placebo til mange fejlfindingsproblemer, faktisk gør noget og løser problemet. Prøv det selv og lad os vide, om det fungerede for dig.

Hvis du fortsat har trådløse problemer, skal du se en lang liste over tips til løsning af trådløse problemer i OS X Lion.