Sådan ændres din Wii til at spille brændte spil

Nintendo Wii kan ændres til at spille kopier af spil, der er brændt på en DVD på en computer. Ændringen kræver ikke åbning af Wii, og selvom det annullerer garantien, kan det vendes på et senere tidspunkt uden hændelse. Ingen specielle færdigheder er nødvendige, selvom du først skal downloade et Wii softmod-program på en pc og overføre det til et Secure Digital-kort. Der er en række Wii softmod-programmer, som alle er gratis at bruge, og som fungerer på samme måde til softmodning af Wii.

Download et Wii softmod-program til pc'ens skrivebord - for eksempel SoftMii-programmet (se link i ressourcer). Dobbeltklik på filen, når den er downloadet, for at dekomprimere den til en mappe på skrivebordet.

Indsæt SD-kortet i SD-kortporten på pc'en - hvis der ikke er noget SD-kortstik, skal du indsætte SD-kortet i åbningen på SD-kortadapteren og tilslutte SD-kortadapteren til en USB-port på pc'en.

Dobbeltklik på mappen Wii softmod på skrivebordet for at åbne vinduet. Dobbeltklik på installationsmappen “HackMii”, der er inde i vinduet. Kopier indholdet af "HackMii" -mappen til ikonet på SD-kortet på skrivebordet. Vent, når en statuslinje for en kopi vises, udfyldes fra højre mod venstre og forsvinder derefter.

Dobbeltklik på mappen "Bannerbomb" i vinduet. Vælg en mappe inde i vinduet, der vises på skrivebordet. Træk mappen til ikonet på SD-kortet på skrivebordet. Vent, når en statuslinje for en kopi vises, udfyldes fra højre mod venstre og forsvinder derefter.

Download et Wii-startprogram til pc'ens skrivebord - for eksempel BootMi-programmet (se link i ressourcer). Dobbeltklik på filen, når den er downloadet, for at dekomprimere den til en mappe på skrivebordet.

Dobbeltklik på mappen "BootMi" på skrivebordet for at åbne vinduet. Dobbeltklik på “BootMi” -programmet for at starte det. Følg menukommandoer, vælg SD-kortet fra listen over valgmuligheder for "Enheder", når du bliver bedt om det, for at installere "BootMi" -filerne og programmere det på SD-kortet.

Dobbeltklik på SD-kortets ikon for at åbne vinduet. Dobbeltklik på "HackMii" -mappen inde i vinduet. Dobbeltklik på "HackMii" -programmet inde i mappens vindue, der vises for at starte det. Følg menukommandoer for at gennemføre en installation på SD-kortet.

Dobbeltklik på mappen "Installation", der nu er inde i mappen "HackMii". Dobbeltklik på installationsfilen inde i mappen for at starte den. Følg menukommandoer for at installere filerne på SD-kortet.

Højreklik på SD-kortets ikon, når installationen er afsluttet. Vælg "Skub ud" i pop op-menuen. Fjern SD-kortet fra pc'en eller fra SD-kortadapteren (fjern derefter SD-kortadapteren fra pc'en).

Sæt SD-kortet i SD-kortporten på Wii. Tænd for Wii. Hold knappen "Power" og "A" på fjernbetjeningen nede, indtil servicemenuen vises på skærmen.

Vælg SD-kortet fra listen over valg, der vises på skærmen. Vælg "HackMii" nedenunder SD-kortet. Tryk på “A” -knappen på fjernbetjeningen for at køre programmet. Vælg "Genstart" i bekræftelsesvinduet, når det vises.

Gå til "Homebrew" -kanalen på Wiis hovedskærm. Vælg kanalen “Homebrew”. Klik på "Start" på det nye skærmbillede, der vises.

Vælg SD-kortet fra listen over valg, der vises på skærmen. Vælg “SoftMii” nedenunder SD-kortet. Tryk på “A” -knappen på fjernbetjeningen for at køre programmet. Vælg "Genstart" fra bekræftelsesvinduet, når det ser ud til at genstarte Wii, så det kan spille brændte spil.

Advarsler

Installation af softmod-programmet forkert kan fryse Wii og gøre det ubrugeligt.