Sådan redigeres fotos på min computer

Uanset om du tager professionelle fotografier med et digitalt kamera i høj kvalitet eller enkle snapshots af dine venner og familie med et peg-og-skyd-kamera, er fotoredigeringssoftware et vigtigt tilbehør. Det giver dig mulighed for at udføre opgaver som at rette røde øjne, beskære fotos og tilføje tekst. Noget software giver dig endda mulighed for at lave digitale fotoalbum, der kan deles med dine kære. Fotoredigeringssoftware til den afslappede hjemmebruger er nem at installere og bruge og kan hjælpe med at få selv det enkleste øjebliksbillede til at se fantastisk ud.

Trin 1

Åbn billedredigeringssoftwaren efter eget valg på din computer. Adobe Photoshop Elements er en populær kommerciel fotoredigerer, der er rettet mod hjemmeforbrugeren. Den er tilgængelig til både Windows og Mac. Paint.NET er et populært, gratis, kun Windows-alternativ til Adobe Photoshop Elements. GIMP er en open source fotoredigerer, der er gratis at downloade og er kompatibel med Windows, Mac og Linux.

Trin 2

Åbn det foto, du vil redigere på din computer. På de fleste billedredigeringssoftware gøres dette ved at gå til File and Open og navigere til den mappe, der indeholder det foto, du vil redigere.

Trin 3

Vælg et værktøj for at begynde at redigere dit fotografi. Redigeringsværktøjer varierer mellem fotoredigeringssoftware, men de fleste inkluderer værktøjer til at udføre grundlæggende fotoredigering såsom beskæring og farvekorrektion.

Gem dine redigeringer på dit fotografi. På de fleste fotoredigeringssoftware kan dette gøres ved at gå til File and Save eller trykke på "Ctrl" og "S" (kommando-S på en Mac) på tastaturet.