Ny iPhone 6 Renders Look Amazing [Billedgalleri]

En række rygter, lækager og dummy-modeller har givet os en meget generel ide om, hvordan iPhone 6 kunne se ud, når den blev lanceret i efteråret. Men enhver visuel gengivelse hidtil har medtaget nogle særegne antennelinjer på bagsiden af ​​den påståede iPhone 6, som mange mennesker konkluderede ikke var særlig flotte.

Så en rapport fra Nikkei dukkede op, hvilket tyder på, at alle de nuværende mockups af den næste iPhone var alt for rå, og disse antennehuller ville ikke være synlige i den endelige forsendelsesversion. Det er her, hvor de nyeste 3D-renderere kommer ind og giver et nyt kig på, hvad iPhone 6 kunne se ud, når det kommer om et par måneder, minus de fugly antenne huller og linjer. Resultatet? En helt nydelig iPhone, der er stylet et sted mellem de eksisterende modeller og en iPad, med glatte linjer, afrundede kanter og et overordnet godt udseende.

Tjek billederne nedenfor:


Igen er disse simpelthen computerstøttede baseret på eksisterende lækager og rygter, og den endelige iPhone 6 kan ende med at se noget som helst herom. Men hvis det antages at føre til rygter, har det hidtil været muligt at få et kig på, hvad iPhone 6 kunne se ud i de tre farveordninger af guld, rumgrå (sort) og hvid / sølv, og det ser ud ret stor.

Heads op til 9to5mac for at finde disse, der synes ret selvsikker i det overordnede udseende, idet de siger "de nærmeste tingene vil du komme til Apples iPhone 6 markedsføringsdyser til første halvdel af september."