Sådan oprettes en Yahoo Messenger-konto

For at kunne chatte på Yahoo Messenger skal du først oprette et Yahoo ID eller brugernavn. Gør det ved at klikke på linket "Få et nyt Yahoo ID" i Yahoo Messenger og udfylde en registreringsformular.

Trin 1

Sådan oprettes en Yahoo Messenger-konto

Download og installer Yahoo Messenger. Fra offentliggørelsen er den nyeste version Yahoo Messenger 11.5. Åbn applikationen, og klik på linket "Få et nyt Yahoo ID" for at starte din standardbrowser og indlæse registreringsformularen.

Trin 2

Sådan oprettes en Yahoo Messenger-konto

Udfyld registreringsformularen med dit navn, mobiltelefonnummer og fødselsdato. Indtast det Yahoo ID - eller brugernavn - du vil bruge sammen med en sikker adgangskode. Bemærk, at webstedet muligvis beder dig om at vælge et andet id eller en anden adgangskode, hvis id'et allerede er i brug, eller hvis det valgte kodeord ikke er sikkert nok. Eventuelt kan du indtaste et sekundært mobiltelefonnummer, som du muligvis bruger til at få adgang til din konto i fremtiden. Endelig, hvis du accepterer Yahoo servicevilkår og fortrolighedspolitik, skal du klikke på "Opret konto."

Trin 3

For at kunne chatte på Yahoo Messenger skal du først oprette et Yahoo ID eller brugernavn. Gør det ved at klikke på linket Få et nyt Yahoo ID i Yahoo Messenger og udfylde en registreringsformular.

Læs bogstaverne skjult i billedet, og skriv dem i tekstfeltet. Hvis du har problemer med at læse koden, skal du klikke på "Audio Code" for at høre bogstaverne. Klik på "Send kode" for at få adgang til siden til bekræftelse af telefonen.

Trin 4

Yahoo skærmnavn, Yahoo messenger id, Tilmeld messenger

Klik på knappen "Send SMS" for at modtage en bekræftelseskode via sms. Alternativt, hvis du hellere vil modtage et automatisk taleopkald, skal du klikke på linket "Ring til dig".

Trin 5

Sådan oprettes en Yahoo Messenger-konto

Indtast den kode, som Yahoo giver dig, og klik på knappen "Send kode". Du er nu færdig med Yahoo ID-oprettelsesprocessen.

Sådan oprettes en Yahoo Messenger-konto

Åbn Yahoo Messenger igen, og indtast dit Yahoo ID og din adgangskode. Klik på knappen "Log ind" for at logge ind på tjenesten.