Sådan aktiverer du Offload Ubrugte Apps i IOS for automatisk at gemme lagerplads

Hvis du ofte løber tør for lagerplads på en iPhone eller iPad, vil du sætte pris på en ny funktion i iOS, der automatisk gemmer lagerplads til dig. Called Offload Ubrugte Apps, skifteren giver iPhone eller iPad mulighed for at udføre husholdning og slette apps, der er gået ubrugt i et stykke tid, ligesom navnet antyder. Aflæsning af brugte apps kan markant bidrage til at reducere lagringsbegrænsninger på en enhed, da de fleste af os har en håndfuld apps, der muligvis ikke får nogen brug, men alligevel optager lagerplads på en iOS-enhed.


Evnen til at bruge Offload Ubrugte Apps er begrænset til moderne versioner af iOS på iPhone og iPad, hvilket betyder at du skal have iOS 11 eller nyere for at få denne funktion tilgængelig for dig.

Sådan aflæses ubrugte apps på iPhone og iPad

En simpel iOS-indstillingsjustering aktiverer denne funktion på en iPhone eller iPad:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og besøg afsnittet "iTunes & App Store"
  2. Rul ned for at finde "Offload Ubrugte Apps" og skifte til ON-positionen
  3. Afslut fra indstillinger som normalt

Når funktionen er aktiveret, vil apps, der går ubrugt, blive fjernet, når lagerenhederne i enheder kører lavt. For eksempel, måske har du Garageband, Keynote og Pages på din enhed, men du har aldrig brugt nogen af ​​dem, så ville disse apps blive fjernet automatisk for at give tilstrækkelig lagerplads til rådighed.

Du bemærker, at mens funktionen fjerner appen, vil den opretholde data og dokumenter relateret til de programmer, der er aflastet. Dette gør det muligt for appen at blive genindlæst igen i fremtiden og for alle eksisterende indstillinger og appdata, der skal bevares, så du kan genoptage, hvor du slap af, hvis du vil bruge appen igen ned ad vejen. Hvis du undrer dig over det, betyder det, at du manuelt skulle gribe ind med den pågældende app, hvis du ønskede at rydde Dokumenter og data for den pågældende app fra iOS, hvilket også ofte kan være kilden til betydelig lagringsbrug.

Dette hjælper i grunden til at automatisere en fælles anbefaling til frigørelse af opbevaring i iOS, som er at slette apps, der er gamle og ubrugte eller bare ikke længere nødvendige. Nu behøver du ikke bruge meget tid på at tænke på, hvilke apps der skal slettes, da disse aktiveres, bliver apps automatisk slettet.

Hvis du ikke kan huske, når du vil få en ide om, hvilke apps der vil blive slettet, når dette er aktiveret, kan du åbne lagringsindstillingerne på iPad eller iPhone og se efter apps, der er mærket som "Aldrig brugt".

Brugere vil finde funktionen "Offload Ubrugte Apps" vil også være en hyppig anbefaling i afsnittet iPhone Storage eller iPad Storage på din enhed under listen "Anbefalinger". Når den er angivet som en anbefaling, vil den også fortælle dig præcis, hvor meget lagring vil blive gemt ved at aktivere funktionen, og det er ofte flere GB på et minimum.

Husk, at alle ubelejede ubrugte apps kan genindlæses igen til enhver tid, forudsat at de er tilgængelige i iOS App Store alligevel.

Giv denne funktion et forsøg, hvis du har lavt lagerplads, eller hvis du ofte ser de irriterende "Storage Almost Full" -meddelelser på din iPhone eller iPad.