Hvordan kan jeg søge efter nogen, jeg plejede at kende?

Nogle gange tager sætningen "Venner for evigt" ikke hånd. Når folk følger deres forskellige veje i livet, forsvinder venskaber, enten på grund af forskellige valg i livet eller ved at flytte til forskellige steder væk fra deres venner. Heldigvis er det i denne tid lettere at finde og genoprette venskaber, der for længe siden var gået fra hinanden.

Søg på sociale netværk såsom Facebook eller Myspace. Indtast personens navn i søgefunktionen på det sociale netværk. Hvis den pågældende person har en profil på netværket, og den ikke er blokeret, vises den for dig.

Brug en personsøgemaskine som Zabasearch eller Intellius. Du kan indtaste personens navn og den tilstand, du tror de bor i, og få oplysninger såsom personens navn og telefonnummer.

Tjek telefonbogen for det område, hvor de bor. Mange byer og telefontjenester lægger også deres telefonbøger online, hvis du ikke kan få en telefonbog.

Kontakt fortegnelseshallen for den person, personen muligvis bor i, og spørg om det er muligt at få adgang til oplysninger om personen, såsom titler, gerninger eller adresser.

Tips

Giv nogle oplysninger om, hvem du er, og hvordan du kendte den anden person, da du først opretter kontakt igen.

Advarsler

Sørg for, at den person, du har fundet, er den person, du kender fra fortiden.

Du må ikke chikanere eller krænke andres privatliv. Mens de fleste mennesker hilser en genforbindelse med en ven velkommen, vil andre muligvis have privatliv.