Tilføj en ny person til en gruppe besked på iPhone

Gruppemeddelelser er en god funktion, der gør samtaler med flere mennesker meget nemmere, men hvad hvis du vil tilføje en anden til en eksisterende gruppechat fra iOS? Ingen sved, du kan hurtigt tilføje en ny kontakt (eller flere) til en gruppe besked samtale fra din iPhone eller iPad med et par nemme trin.


Du skal naturligvis være i appen Beskeder for at gøre dette, og du vil gerne have en forudgående gruppesamtale, som du kan tilføje en ny person til. Sådan fungerer det for at skabe en ny kontakt til en gruppechat:

  1. Fra en eksisterende gruppemeddelelse skal du trykke på knappen "Detaljer" i øverste højre hjørne
  2. Under navnene på personer, der er inkluderet i gruppeklubben, skal du trykke på knappen "+ Tilføj kontakt"
  3. Tryk på en kontakt for at tilføje den bruger til gruppemeddelelsen
  4. Tryk på "Udført" eller gentag efter behov for at tilføje flere brugere til gruppeklubben

Når en person er tilføjet, bliver de inkluderet i alle fremtidige samtaler, så længe de er i gruppen, medmindre de forlader gruppeklubben selv, eller du fjerner dem. Når du sender en ny besked til gruppen, bliver den nye person nu tilføjet til de fremtidige meddelelsestråde (og nej, de kan ikke se de tidligere meddelelser og samtale).

Selvfølgelig, hvis du er i den modtagende ende af dette, og du er blevet tilføjet til en gruppechat, som du ikke rigtig er interesseret i at være en del af på et tidspunkt, kan du altid vælge at dempe gruppesamtalen og alle meddelelser om det eller bare forlade gruppen chatten selv.

Tilføjelse af kontakter til en gruppesamtale som denne er lidt som et tekstbaseret konferenceopkald, brug det næste gang du forsøger at arrangere planer eller samtaler med flere personer på én gang, det er fantastisk.