Hvordan kan jeg gendanne billeder fra en nedbrudt computers harddisk?

Et system kan gå ned af forskellige årsager. Typisk har et påtrængende program eller en virus forårsaget, at systemet ikke fungerer korrekt. Afhængigt af hvor dårligt systemet er gået ned, kan billeder hentes fra systemet ved hjælp af en af ​​tre metoder: gendannelse, hvilket kun er nyttigt, hvis gendannelsesmuligheden inkluderer sikkerhedskopiering af data; brug af gendannelsessoftware på systemer, der i det mindste starter op; eller fjerne hele harddisken.

Trin 1

Gendan drevet. De fleste computere leveres med en gendannelses-cd eller har en intern gendannelsesmulighed. Proceduren for at starte systemgendannelse varierer fra mærke til brand. For eksempel for at gendanne en Toshiba skal du slukke for computeren. Tryk derefter på "0" og tænd / sluk-tasterne på samme tid for at starte genopretning. Acer-brugere skal trykke på både "ALT" og "F10" -tasterne efter systemstart. Et gendannet system gendanner harddisken tilbage til fabriksindstillingerne. Nogle systemer sikkerhedskopierer også dine data i en sikkerhedskopimappe på harddisken. På Gateway-computere er denne mappe placeret i "Computer" -mappen.

Trin 2

Brug gendannelsessoftware. Der er mange softwareprogrammer, der forsøger at gendanne filerne på drevet, såsom GetData Back Data Recovery, File Scavenger Data og Pandora Recovery. Når softwaren startes, vil programmet gennemse harddisken efter filer baseret på nøgleord eller valg af mappe. Nogle af disse programmer henter formelt slettede filer. Nogle vil også oprette et drevbillede, der kan bruges under gendannelse til at gendanne fotos. Denne mulighed er ikke tilgængelig, hvis computeren ikke starter. Gendannelsessoftwareprogrammer varierer i pris.

Fjern harddisken, og slut den til en anden computer. Du kan fjerne harddisken i sin helhed. Instruktioner til fjernelse af harddisken varierer lidt efter mærke (se tip). Når harddisken er fjernet, skal du indsætte den i den eksterne USB-kabinet (se tip). Disse kabinetter kan købes i computerforsyningsbutikker. Tilslut kabinettet til en anden computer. Find drevet i mappen "Computer", og dobbeltklik for at åbne det. Gennemse harddisken efter fotos, og kopier dem til den anden computer.