iOS 9.1 Beta 2 og tvOS Beta 2 frigivet til udviklere

Apple har udgivet den anden betaversion af iOS 9.1 til udviklere, der ankommer som build 13B5119e til iPhone, iPad og iPod touch. Separat er der kommet en ny tvOS beta til Apple TV-udviklere.


Den nye iOS 9.1 beta fokuserer sandsynligvis på fejlrettelser og forbedringer af iOS, selvom en bemærkelsesværdig ændring for brugere er tilføjelsen af ​​nye emoji-tegn, herunder en burrito, en taco og en langfinger gestus.

Brugere, der deltager i iOS beta-programmet og kører en eksisterende build af iOS 9.1 beta, finder beta 2-downloadet tilgængeligt via opdateringsmekanismen Over-the-Air i Indstillinger> Softwareopdatering. OTA delta opdateringen er omkring 160 MB til en iPhone.

Derudover kan udviklere downloade IPSW-filer til iOS 9.1 beta 2 på webstedet Apple iOS Developer Center. tvOS beta 2 er også tilgængelig til download fra Apple Developer Center.

Formentlig vil iOS 9.1 Beta 2 ankomme til iOS Public Beta testers inden for kort tid.

Selvom der ikke er kendt offentlig release dato for iOS 9.1-finalen, antages det, at versionen af ​​iOS vil komme enten med udgivelsen af ​​det nye Apple TV eller iPad Pro senere på året.

Den nyeste offentligt tilgængelige version af iOS er iOS 9.0.1.