Sådan sendes en fax med et telefonkort

Telefonkort bruges til mere end bare at ringe. Du kan også bruge dem til at sende faxer. Selvom ikke mange bruger denne mulighed, har den sine fordele - den vigtigste er, at du kan spare lidt penge, når du faxer langdistance. Når du først har lært hvordan, er det nemt at gentage det.

Indstil faxen, som du normalt ville. Tænd for det, og læg papiret i faxmaskinen.

I stedet for at ringe til det nummer, du vil faxe, skal du ringe til telefonkortnummeret, når du hører klartonen. Du kan gøre dette ved at indtaste nummeret i faxmaskinen eller ved at bruge en telefon, der er forbundet til linjen.

Indtast derefter din telefonkode til dit telefonkort, når du bliver bedt om det. Dette kræves for størstedelen af ​​tiden, men det afhænger af din telefonkorttjeneste. Det er bedst at kende PIN-nummeret bare i tilfælde af.

Efter at du har hørt klartonen igen, er det tid til at indtaste dit destinationsnummer. Hvis du ringer til langdistance, skal du ikke glemme landekoden såvel som områdekoden (dvs. 1-234-567-8900).

Når du hører faxtonen, kan du trykke på knappen "Send". Hvis du aldrig har hørt faxtonen før, er den ganske særpræget, og du ved, hvad den er, når du hører den.

Ring til faxens destination for at sikre, at de har modtaget den. Dette er en god idé for dem, der prøver dette for første gang.

Elementer, du har brug for

  • Telefonkort

  • Faxmaskine

Tips

Hvis du vil gøre alt uden at vente, kan du bruge pauser, når du indtaster numrene i faxmaskinen. Sæt bare to kommaer mellem telefonkortnummeret, PIN-nummeret og destinationsnummeret, inden du trykker på "Send".