Sådan laver du lykønskningskort på en computer

Mens der er masser af lykønskningskort, der er tilgængelige i butikkerne, kan det være svært at finde nøjagtigt det rigtige kort til en given lejlighed. Hvis du vil have et mere personliggjort kort, der indeholder dine egne fotografier, kan du lave et lykønskningskort ved hjælp af et program på din computer. Uanset om det er til jul, en fødselsdag eller en hvilken som helst anden tid på året, kan du være sikker på at have det perfekte kort klar til din familie eller venner.

Trin 1

Download og installer ethvert program til oprettelse af lykønskningskort, såsom "lykønskningskortstudie" eller "lykønskningskortbygger", hvis du ikke allerede har et lignende program på din computer (se links i ressourcer).

Trin 2

Klik på Filer> Ny. Vælg den bredde og højde, du vil bruge til lykønskningskortet. Vælg enten "Portræt" eller "Landskab" for at indstille lykønskningskortets retning.

Trin 3

Klik på Billede> Tilføj nyt foto. Vælg et forudindstillet billede, der leveres af programmet, eller vælg i stedet et foto, der er gemt på din computer. Klik på billedet, og træk det til en af ​​enderne på lykønskningskortet.

Trin 4

Vælg "Baggrund" og vælg en baggrundsfarve for at udfylde hvide områder, der ikke er dækket af billedet. Klik på "Tilføj billedtekst." Indtast en besked, du vil have vist på kortet, såsom "Tillykke med fødselsdagen!" Brug rullemenuen til at vælge en skrifttype og tekststørrelse. Klik på "OK" for at placere teksten på skærmen. Klik på teksten, og træk den til det sted på kortet, hvor du vil have den vist. Tilføj eventuel yderligere tekst eller billeder, du ønsker på kortet.

Klik på Filer> Udskriv. Vælg, om kortet skal foldes i to eller i kvartaler. Følg instruktionerne på skærmen, hvis programmet angiver, at du skal udskrive på begge sider af papiret.