Alternativ til en Wii-sensorbjælke

Nintendo Wiis revolutionerende bevægelseskontrolsystem introducerede spillere til nogle få nye teknologier, der bragte dem tættere på spillet: at flytte fjernbetjeningen eller nunchuk-tilbehøret svarer til bevægelse på skærmen, og pege på fjernbetjeningen tilladt nøjagtighed til pin-point for at sigte og kontrollere figurer på skærm. Pegens hemmelighed var Wii-sensorbjælken, som giver fjernbetjeningen en referenceramme til kontrol. Heldigvis, hvis din er brudt eller simpelthen holder op med at arbejde, er der en række alternativer.

Udskiftningsprodukt

Ud over Nintendo-mærkesensorbjælkerne er der en række tredjepartsprodukter, der har samme funktion. De fungerer mere eller mindre det samme som lagerbeholdningen, men de har den ekstra fordel, at de kommer i et trådløst alternativ. Den trådløse sensorbjælke giver dig mulighed for at spille spil på en projektorskærm uden at skulle lede ledningerne hen over gulvet. Nogle få prale endda med udvidet afspilningsområde. Der er flere mærker til rådighed.

Afvejningen med tilbehør fra tredjepart er, at de har lavere kvalitet og ofte ikke er dækket af den samme garanti som resten af ​​konsollen og tilbehør; de er dog ofte billigere og lettere tilgængelige end de officielle Nintendo-mærkevarer. Læs nogle af anmeldelserne af forskellige produkter, eller tal med butikspersonale eller assistenter for at få råd om, hvilken tredjeparts periferiudstyr, der fungerer bedst.

Homebrew sensorbjælke

Det er også muligt at opbygge en egen sensorbjælke. Du har kun brug for nogle infrarøde lysdioder, en strømkilde og en base af en eller anden art til at holde IR-lysdioderne ca. 12 tommer fra hinanden. Lod loddioderne i begge ender af basisbjælken, og tilslut dem til strømkilden - enhver form for batteri er tilstrækkelig. En tænd / sluk-knap giver dig også mulighed for at slukke baren, når dit spil ikke er i spil. Placer din hjemmelavede sensorbjælke på eller under tv'et i samme position som originalen.

Lysmetode

Fordi alt, hvad sensorbjælken virkelig gør, er at projicere infrarøde lys mod fjernbetjeningen, er alt, hvad der sender infrarødt lys tilstrækkeligt til at arbejde med Wiimote. Mange brugere rapporterer at være i stand til at bruge et par stearinlys placeret i hver ende af tv'et med stor succes. Du skal blot sætte to tændte stearinlys i øverste eller nederste hjørne af skærmen. Der er en lille brandfare med denne særlige metode, så lad ikke børn lege med stearinlys uden opsyn, og lad ikke stearinlysene brænde, når spillet er slukket - medmindre de er på for at forbedre stemningen.