Vis en skalaindikator i Maps til Mac OS X

Maps-appen i Mac OS X er et nyttigt værktøj til at forudplanlægge ruter, generere kortfiler til offline brug, sende retninger til en iPhone og meget mere, men en kritisk kartografisk komponent, der mangler som standard fra alle kortvisninger, er en slags skalaindikator, hvilket gør det svært at få en ide om, hvor langt en ting er fra en anden.

Men ikke bekymre dig, Maps-appen i Mac OS har Scale som en mulighed, du skal bare skifte den til skalaen (i meter og kilometer eller meter og kilometer) for at være synlig.

Sådan vises skalering på kort til Mac

Sådan gør du skalaen synlig i Maps til Mac OS X:

  1. Åbn Maps-appen i OS X og have en kortplacering indlæst
  2. Træk menuen "Vis" og vælg "Vis skala" for øjeblikkeligt at gøre skalaen synlig

Hvis du vælger "Vis skala", placeres en lille check sammen med menupunktet, hvilket betyder, at den er aktiveret. Hvis du vil slukke for afstandskalaindikatoren, skal du blot slukke for den igen. Sådan ser det ud i menuen:

Skalaindikatoren viser øjeblikkeligt skærmen i nederste venstre hjørne af de kort, der er indlæst, det vil blive tændt som standard for fremtidige kortvisning også:

Du vil bemærke, at skalaen justeres automatisk og i flyve, når billedjustering er justeret, om placeringen er blevet ændret, eller det aktive kort er blevet zoomet ind eller udzoomet. Det vises også uanset visning i standard-, hybrid- eller satellitvisning, og om der vises retninger mellem steder for enhver variation af rejse eller blot et generelt kort. Dette er nyttigt nok, at det sandsynligvis skulle være tændt som standard, men heldigvis er det let at tænde.

Skalaindikatoren vises også, hvis du udskriver kortet eller gemmer en kortplacering som PDF, hvilket er praktisk, hvis du forventer at være uden for celleintervallet, eller hvis du bruger kortene som led i en geografi-lektion.

Bemærk, at hvis du deler en placering med en anden, kan du også fortælle dem, at du også tænder skalaviseren, ellers vil den ikke blive vist som standard.