Hvordan får jeg arabiske skrifttyper til Mac?

Det oprindelige skrifttypebibliotek i OS X Mavericks inkluderer standard arabiske sprogskrifttyper, herunder Al Bayan, Al Nile og Al Tarikh. Du kan skrive arabiske tegn i ethvert tekstfelt ved først at aktivere arabisk som en inputkilde under dine tastaturindstillinger. Du kan også tilføje yderligere arabiske skrifttyper fra tredjeparter til skrifttypebiblioteket, så du kan vælge dem fra skrifttypemenuerne i dine tekstbehandlingsapplikationer.

Brug af den medfølgende arabiske input

Trin 1

Klik på Apple-logo-menuen på værktøjslinjen.

Trin 2

Vælg "Systemindstillinger" og klik på "Tastatur."

Trin 3

Klik på fanen "Inputkilder" for at se skrifttypen og sprogstøtten til din Mac.

Trin 4

Klik på "+" symbolet for at tilføje et nyt sprog til din liste over input kilder.

Trin 5

Fremhæv indstillingen "Arabisk", vælg din foretrukne tastaturkonfiguration, og klik på "Tilføj".

Klik på "Arabisk" på listen over inputkilder for at skrive i ethvert tekstfelt ved hjælp af Apples standard arabiske skrifttyper. For at skifte tilbage til engelske tegn og tastaturkonfigurationer skal du vende tilbage til vinduet "Inputkilder" og vælge "Engelsk".

Tilføjelse af nye arabiske skrifttyper til skrifttypebogen

Trin 1

Download en arabisk skrifttypefil fra tredjepart til din computers harddisk.

Trin 2

Dobbeltklik på filikonet for at få vist et eksempel på skrifttypevisning. Hvis der findes yderligere arabiske skrifttyper til denne skrifttype, vises de i rullemenuen øverst i dette vindue.

Klik på "Installer font" for at gøre denne arabiske skrifttype tilgængelig i Font Book og forskellige tekstbehandlingsprogrammer.