Sådan bruger du Animoji på iPhone X

Animoji er en af ​​de største nye softwarefunktioner, der er tilgængelige på iPhone X. For den ukendte er Animoji animerede tegneserieudgivelser af ting som en smilende bunke af fækalt stof, en enhjørning, hund, kat, kylling, panda, gris, ræv, fremmed, og andre figurer, og Animoji-funktionen virker ved at bruge Face-ID-front-vendt iPhone-kamera for at se, hvordan dit ansigt ændrer sig og efterligner disse ansigtsudtryk på det animerede tegn. Du kan derefter optage små uddrag af Animoji og sende dem til folk, hvilket fører til meddelelser, der indeholder noget som en snakket animeret enhjørning eller snakkende animeret bunke af afføring.

Denne spændende nye Animoji-funktion er nem at bruge, men det er også let at overse. Det skyldes, at Animoji-funktionerne er indbygget i iPhone-beskederapplikationen og i øjeblikket ikke er en separat applikation. For at oprette og bruge Animoji skal du starte fra iPhone Messages-appen. Tutorialet nedenfor går gennem, hvordan man bruger Animoji på iPhone X.


Animoji er kun tilgængelig på de nyeste og bedste iPhone X-modeller med Face ID. Funktionen er ikke tilgængelig på tidligere iPhone-modeller, den skal være iPhone X (eller nyere). Animoji er ikke tilgængelig på iPhone 8, iPhone 7, iPad eller tidligere iOS-enhedsmodeller.

Sådan bruges og sendes Animoji på iPhone

Klar til at lave og sende en Animoji? Sådan fungerer det:

 1. Åbn Messages-appen på iPhone X
 2. Åbn en meddelelsestråd med en person, du vil sende en Animoji til
 3. Tryk på knappen Apps, det ligner en "A" lavet af popsicle-pinde
 4. Tryk på Monkey-ikonet, det ligner et tegneserie-abe-ansigt med munden åben
 5. Stryg op eller ned på tegnikonet til venstre på Animoji og vælg din animoji:
  • enhjørning
  • kylling
  • mus
  • hund
  • kat
  • svin
  • panda
  • smilende bunke af fæces
  • Ræv
  • alien
  • spøgelse

 6. Se på iPhone og lav et ansigt eller skift dit hoved og ansigtsudtryk for at se, hvordan Animoji på skærmen justerer
 7. Når du er klar til at optage en Animoji-video, skal du trykke på den store røde knap i hjørnet for at begynde at optage en animoji-sekvens
 8. Tal og lav ansigter, som du vil, Animoji-tegnet vil justere, tryk på den røde stopknap, når du er færdig med at oprette din Emoji-optagelse
 9. Tryk på den blå pileknap for at sende animoji til modtageren via Meddelelser

Modtageren vil modtage et kort videoklip af Animoji.

For eksempel er her en Animoji af de smilende afføring, der efterligner de menneskelige ansigtsudtryk som set gennem Face ID kamera på iPhone.

Hvis modtageren af ​​Animoji har en iPhone X eller nyere model enhed, vises animoji som en integreret looping video.

Hvis modtageren af ​​animoji'en har en Mac eller en tidligere iPhone eller iPad-model, kommer animoji-optagelsen som enhver anden video i et. MOV-filformat.

Kan du gemme Animoji video-beskeder?

Ja. Animoji-optagelsen vil som standard blive i din Messages-app, medmindre den er slettet.

Derudover kan du manuelt gemme en animoji, som om du vil gemme et andet billede eller en video fra iOS-meddelelser eller med Mac-beskeder.

(En hurtig side note, Animoji optagelserne er ikke animerede gifs som standard, men du kan nemt konvertere Animoji til GIF ved at bruge Drop To Gif eller lignende video til GIF konvertering værktøjer).

Kan du bruge Animoji uden at bruge Face ID?

Ja, du kan bruge Animoji-funktionen med ansigtsgenkendelse, selvom du ikke bruger Face ID på iPhone X.

Hvis du har en iPhone X, har du måske allerede brugt Animoji-funktionen eller i det mindste set den sendt fra en anden eller måske endda på tv. Animoji-funktionen er blevet demonstreret i Apple-reklamer (indlejret nedenfor) har dukket op i et bredt udvalg af populære videoer andre steder på nettet.

Hav det sjovt med Animoji, de er sikker på at være en fremtrædende optagelse i fremtidige iPhone- og iPad-software, ligesom meddelelsesklister, meddelelser apps, emoji ikoner og de andre travle og goofy funktioner bundtet i iOS Messages app.