Sådan laver du FaceTime lydopkald fra Mac til Mac eller iOS

Mac'en kan nu foretage udgående taleopkald til andre Apple-brugere, der har en iPhone, iPad, iPod touch eller en anden Mac, ved hjælp af andet end den oprindelige FaceTime Audio-tjeneste. Bygget i Mac OS X kan FaceTime Audio bruges til at ringe til enhver anden FaceTime-bruger, gratis, hvor som helst i verden, og den giver fremragende lydkvalitet til talesamtalen.

Brug af FaceTime Audio i Mac OS kræver, at MacOS eller OS X 10.9.2 eller nyere installeres på Mac, både på opkalderen og modtagerne. Hvis du ringer til en iOS-enhed, skal iPhone eller iPad køre iOS 7.0 eller nyere for at modtage opkaldet.

Sådan laver du FaceTime lydopkald fra Mac

Sådan startes et FaceTime Audio-opkald fra Mac OS X:

  1. Åbn FaceTime-appen i Mac OS, fundet i mappen / Applications (når du har åbnet, skal du tænde for tjenesten, hvis du ikke har gjort det endnu)
  2. Find den person, du gerne vil starte en FaceTime-lydchat med, fra menuen Kontakter, Favoritter eller Genoptag
  3. Klik på det lille telefonikon sammen med kontaktnavnet for at starte FaceTime Audio-opkaldet

I modsætning til den store skærm, der forbliver synlig under en aktiv FaceTime Videochat, bruger FaceTime Audio-opkald et lille vindue til aktive samtaler. At trykke på den røde "Afslut" -knap er nok til at afholde opkaldet, eller du kan bare stoppe ud af appen.

Lydkvaliteten af ​​FaceTime Audio er ganske god, selvom brugere med større båndbredde, der er tilgængelige for dem, sandsynligvis vil nyde de mest klare samtaler. Hvis Mac'en ringer til en iPhone-bruger med FaceTime Audio, afhænger opkaldskvaliteten betydeligt af modtagernes mobilmodtagelse, ligesom de fleste andre VOIP-klienter er bedst brugt, når de er på wi-fi (for ikke at nævne for at undgå den potentielt store dataanvendelse) .

Selvfølgelig går FaceTime Audio på begge måder, så med den nyeste version af Mac OS, der er installeret på Mac, kan den også modtage indgående telefonopkald ved hjælp af tjenesten. Du kan teste dette selv ved at starte en FaceTime Audio samtale fra en iPhone eller iPad til din egen Mac.

Mens FaceTime Audio er begrænset til de nyere versioner af Apples operativsystemer, kan brugere, der ikke kan køre Mac OS X 10.9.2 eller iOS 7, fortsætte med at bruge Skype og Google Voice, som begge fortsætter med at levere gratis direkte VOIP-tjenester til hvor som helst. Begge apps er værd at tjekke alligevel, især fordi Skype og Google Voice tillader brugere at foretage telefonopkald til faktiske telefonnumre i stedet for blot andre FaceTime-brugere.