Sådan opgraderes en bærbar GHz

Opgradering af en bærbar computers GHz eller processor er ikke let, og du skal have teknisk erfaring eller viden om at opgradere computere for at prøve det. Hvis det gøres forkert, kan en computer ødelægges. Dette kan gøres korrekt, hvis du tager dig tid og lærer som muligt om din computer. Hver bærbar computer kan være forskellig, og opgraderingen kan variere afhængigt af modellen.

Forberedelse

Trin 1

Find ud af, om det er muligt at opgradere din bærbare computers processor. Mange bærbare computere har opgraderbare processorer, men nogle har integrerede CPU'er, der ikke kan opgraderes. Se din computers brugervejledning, hvis du er i tvivl.

Trin 2

Køb en ny processor fra en computerforhandler eller online. Se i brugervejledningen for at finde den hurtigste processor, som din computer er kompatibel med.

Trin 3

Gem data på en ekstern harddisk, disk eller flashdrev for at forhindre, at data går tabt, hvis noget går galt.

Trin 4

Opret et diagram over komponenterne til den bærbare computer, så du ved, hvor de går, når du rekonstruerer computeren. Læg delene korrekt i henhold til diagrammet.

Undersøg producentens monteringsvejledning til bærbar computer, inden du starter opgraderingen. Rør ved noget metal, eller brug en antistatisk håndledsrem for at fjerne statisk opladning, når du arbejder på en computers interne dele.

Opgrader

Trin 1

Sluk den bærbare computer korrekt, og tag den ud af stikkontakten. Fjern batteriet ved at løsne skruerne, der fastgør dækslet med en skruetrækker, og skub batteriet ud. Fjern skruen, der fastgør harddiskhuset på siden af ​​den bærbare computer med en skruetrækker. Træk harddisken ud.

Trin 2

Vend den bærbare computer over, og fjern skruerne i bunden, der fastgør tastaturet. Vend den bærbare computer med højre side op, og løft tastaturet ud. Frakobl kablet, der fastgør tastaturet til den bærbare computers bundkort.

Trin 3

Fjern skruerne, der fastgør håndfladestøtten og tastaturrammen. Nogle gange er skruerne dækket af gummipropper. Lirk dem af med en flad skruetrækker. Løft rammen og håndledsstøtten op.

Trin 4

Tag kølelegemet af. Fjern skruerne, der fastgør kølelegemet, og løft den ud. Løsn skruerne, der fastgør processoren, og løft den ud.

Trin 5

Installer den nye processor i den bærbare computer. Kontroller, at den er justeret i huset. Tilføj et tyndt lag termisk forbindelse på processoren, og fastgør skruerne for at fastgøre den. Udskift kølelegemet og blæseren, og sæt blæseren i.

Test den bærbare computers nye processor. Fastgør tastaturet og bundkortet midlertidigt, mens du tester det. Sæt den bærbare computer i, og genstart den. Hvis computeren genkender den nye processor, skal du gennemføre genmonteringsprocessen.