Sådan bruges en Coby MP3-afspiller

Coby fremstiller en række MP3-afspillere, der afspiller digitale lydfiler, inklusive MP3-, AAC-, OGG-, WAC- og WMA-formater. Coby MP3-afspillere har også andre funktioner, såsom FM-radioer, fotovisere, videoafspilning og stemmeoptagere. Coby MP3-afspillere kan være USB-stick MP3-afspillere, mikrochip MP3-afspillere og widescreen-, video- og touch-pad MP3-afspillere. Uanset variation fungerer Coby-spillerne på samme måde.

Trin 1

Brug Windows Media Player til at placere sange på din Coby MP3-afspiller. Download sange i MP3-, WMA- eller OGG-format fra et lovligt downloadingswebsted. Hvis filen ikke er en af ​​de tidligere nævnte filer, skal du downloade en konverter for at konvertere filen til en af ​​de korrekte filer, der kan afspilles på Windows Media Player. Riv en sang fra en cd ved at indsætte cd'en, og klik derefter på muligheden for at "rippe" sangen til dit bibliotek. Nogle Coby MP3-afspillere har ikke brug for Windows Media Player for at tilføje sange, så sørg for at tjekke din brugervejledning for at se, om der er en endnu enklere metode.

Trin 2

Tilslut din Coby MP3-afspiller til din computer ved hjælp af USB-stikket, der fulgte med din MP3-afspiller. Afspilleren vil dukke op under "Enheder" i din Window Media Player-applikation.

Trin 3

Klik på "Bibliotek" for at få vist alle de sange, der er gemt i dit Windows Media Player-bibliotek. Du kan trække sangen til MP3-afspilleren i afsnittet "Enheder", eller du kan højreklikke på sangen og vælge muligheden for at overføre sangen. I pop op-boksen skal du vælge din MP3 i rullemenuen og derefter klikke på knappen "Overfør".

Trin 4

Højreklik på MP3-afspilleren i Windows Media Player, og vælg indstillingen "Skub ud". Frakobl din MP3-afspiller fra din computer, og tænd den. Sangen vil nu være tilgængelig på din MP3-afspiller. Tryk på den nederste knap for at afspille eller pause sangen.

Føj videoer og billeder til din Coby MP3-afspiller, hvis den understøtter disse filer. Processen ligner overførsel af lydfiler. Sæt din MP3-afspiller i din computer. Åbn fotofilen på din computer, og træk billeder ind i afspilleren. Du kan oprette mapper for at organisere billederne.