Sådan spiller du levende billeder i fotos til Mac

Kan du spekulere på, hvordan du spiller Live Photos i Photos-appen på Mac? Heldigvis er det ret simpelt, og der er ikke brug for 3D Touch eller noget funky tricks nødvendigt.

Faktisk er det på nogle måder faktisk lettere at spille et Live Photo-billede i Photos for Mac, end det er når du ser Live Photos i Meddelelser til Mac, og du skal bare svæve over billedet i Photos app for at få det levende foto til at Spille.


For at komme i gang skal du sørge for at have mindst et levende fotobillede i din Photos-applikationsbibliotek på Mac'en. Du kan nemt tage et livefoto med iPhone-kameraet og derefter kopiere dem til fotos på Mac'en, hvis du har brug for det.

Sådan spiller du et levende billede i fotos til Mac OS

Sådan spiller du videoafsnittet af et livefoto-værk i Photos app til Mac OS:

  1. Åbn appen Billeder til Mac, hvis du ikke allerede har gjort det, og åbn derefter et album, hvor et Live Photo er indeholdt
  2. Åbn et Live-billede ved at dobbeltklikke på det (du kan også afspille miniaturebillederne Live Photo)
  3. Hold musemarkøren over Live Photo for at afspille videoafsnittet af billedet i Photos on Mac

Et livefoto er tegn på den lille koncentriske cirkel og "Live" -teksten i hjørnet af billedet.

Det er alt, hvad der er til det, hyggeligt og nemt, og det kræver bare en hurtig svingning af markøren fra en trackpad eller mus. Du kan genoptage et Live Photo i Photos for Mac ved blot at flytte markøren væk og tilbage igen over billedet igen.

Funktionen Live Photos-kamera er som standard aktiveret på iPhone, så medmindre den er deaktiveret af dig og alle, du deler billeder med, er det sandsynligvis, at du får nogle levende billeder i appen Fotos på Mac OS, selvom du ikke importerer dem selv.

Du kan tjekke mere Live Photo tips her, hvis du er interesseret.