Hvordan tænder du et bærbar tastatur?

Et bærbar tastatur er normalt oplyst af selve den bærbare pc-skærm, men nogle gange er det ikke nok. Stationære computere har længe haft mulighed for at købe oplyste tastaturer, men denne mulighed har endnu ikke flyttet over til den bærbare pc-verden. Både brugere af bærbare computere og stationære computere skal kunne arbejde på et synligt tastatur, så der er et par trin, du kan tage for at lette belastningen på dine øjne.

Skift din placering. Arbejde i et mørkt område kan være frustrerende, hvis du prøver at skrive et papir eller udføre noget dataindtastning. Simpelthen at tilslutte en ekstra lampe eller flytte til et solbelyst område kan være den nemmeste løsning.

Sæt et USB-LED-lys i en af ​​dine åbne porte for at belyse tastaturet eller dit arbejdsområde. Disse lys har normalt en fleksibel hals, der lader dig rette lyset, hvor du har mest brug for det. Da de sættes direkte i din USB-stik, kræver USB-lys ikke batterier eller ekstern strøm.

Tilslut et oplyst tastatur til din bærbare USB-port. Denne mulighed er den mindst bærbare og den dyreste, men hvis du finder dig selv at arbejde mange timer i mørket, kan det være det bedste valg. Belyste tastaturer har små lys under tasterne. De fleste brugere vil hellere bruge tastaturet, der er indbygget i deres bærbare computere, men et oplyst tastatur kan være en levedygtig løsning, hvis du ikke har noget imod at slæbe det rundt.