Hvordan fungerer Netflix internet?

Netflix tilbyder streaming af film, dokumentarfilm og tv-udsendelser via en standard eller trådløs internetforbindelse på flere typer enheder. For at få adgang til Netflixs streamingvideotjeneste skal du først blive abonnent. Selvom virksomheden startede med at tilbyde adskillige abonnementsplaner til DVD-lejeabonnement, lancerede den sin streamingvideotjeneste i 2007. Fra og med 2011 tilbyder virksomheden en abonnementsplan til streaming af video med mulighed for DVD-udlejning via mailen yderligere koste.

Computere

Netflixs streamingvideotjeneste kan tilgås ved hjælp af en pc eller Mac-bærbar computer eller stationær computer via en internetforbindelse, kablet eller trådløs. For at få adgang til Netflix-film på din stationære eller bærbare computer skal du først downloade og installere Netflix Movie Player-softwaren. Fra din Netflix-konto på virksomhedens websted kan du gennemse og vælge fra et begrænset antal film, du kan se med det samme. I lighed med de fleste computerbaserede videoafspillere betjenes Netflix Media Player via en række forskellige kontroller, herunder stop, pause og tilbagespoling.

Spilkonsoller

Spilkonsoller er en anden måde at få adgang til Netflix-streamingvideotjenesten. Nintendos Wii, Microsofts Xbox 360 og Sonys PlayStation 3 er kompatible med denne service og kræver trådløs internetforbindelse. Fra Wii skal du oprette forbindelse til "Wii Shop" og følge instruktionerne på skærmen for at få adgang til din Netflix-konto. For at tilslutte en Xbox 360-konsol skal du klikke på "Netflix" fra Video Marketplace og følge instruktionerne på skærmen. Du skal have Xbox LIVE Gold-medlemskab for at få adgang til Netflix-tjenesten. For PS3-brugere skal du vælge "PlayStation Network" på konsollens hovedskærm, klikke på "Hvad er nyt" og derefter følge instruktionerne på skærmen.

Tv og afspillere

Du kan også få adgang til Netflixs streamingvideotjeneste gennem flere mærker af tv'er og forskellige streamingvideoafspillere. Fra og med 2011 er syv streamingvideoafspillere kompatible med Netflix internetbaserede se-øjeblikkelige service, inklusive Apple TV, Roku-afspilleren og Logitech Revue med Google TV. TiVo digital videooptager er den eneste DVR, der er kompatibel. En række Blu-ray-afspillere er Netflix-venlige, inklusive dem produceret af LG, Toshiba og Sony. Nogle elektronikvirksomheder, såsom Samsung, Panasonic og Sanyo, producerer internet-klar tv, der fungerer sammen med Netflix.

Mobilenheder og forbindelseshastigheder

Mobilenheder, der har adgang til Netflixs streaming-videotjeneste, inkluderer iPhone, iPod Touch, iPad og Windows Phone 7. Du skal downloade specielt designede applikationer fra enten iTunes eller Windows Marketplace, for at tjenesten fungerer korrekt. Afhængig af enhedens forbindelseshastighed er Netflix-streamingvideo-titler normalt klar til at se inden for få sekunder. Med langsommere forbindelser kan du opleve forsinkelsestider i begyndelsen af ​​eller under videoen.