Sådan oprettes ny e-mail i Yahoo

Yahoo! Mail er en førende e-mail-vært, der giver brugerne mulighed for at sende, gemme og modtage e-mails fra alle med en e-mail-adresse. Ud over e-mail kan brugere også deltage i Yahoo! Chat, gem kontakter i en online adressebog, organiser deres e-mails i forskellige mapper, og se nyheder om hoveddelen af ​​Yahoo! internet side. Oprettelse og afsendelse af en ny e-mail er let i Yahoo! og når du først har fået fat i det, vil det være anden natur.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind på din Yahoo! e-mail-konto ved at besøge Yahoo! Mailwebsted (se afsnittet Ressourcer). Når du er logget ind, ankommer du til din startskærm.

Klik på fanen, der siger "Ny" øverst til venstre på Yahoo! Mail-vindue. Vent på, at en rullemenu dukker op.

Vælg "E-mail-besked" i rullemenuen. Et nyt vindue vises, og du kan komponere din e-mail her.

Indtast e-mail-adressen til modtageren og en emnelinje, og skriv eller indsæt den besked, du vil sende.

Klik på "Vedhæft" i øverste højre hjørne af skærmen for at vedhæfte eventuelle filer (valgfrit). Der vises et vindue, der giver dig mulighed for at finde de filer, du vil vedhæfte. Dobbeltklik på din fil, og vent på, at filen vedhæftes til din e-mail. Du kan vedhæfte en fil ad gangen i Yahoo! Post.

Klik på "Send" i øverste højre hjørne af skærmen, når du er færdig med at komponere din e-mail. Når du klikker på send, føres du til et nyt vindue, der giver dig besked om, at e-mailen er sendt med succes.