Forbedre iOS 8 batterilevetidsproblemer med disse otte tips

Nogle brugere har rapporteret batteridrænning hurtigere end normalt på deres iPhones og iPads, der er blevet opdateret til iOS 8. Selv om det ikke er en universel oplevelse, er der nogle indstillinger i iOS 8, der kan have indvirkning på, hvor længe batteriet varer vil fokusere på at justere disse indstillinger for at bevare batteriets levetid for dine iOS-enheder.


Selvfølgelig, hvis du bruger eller kan lide nogen af ​​disse specifikke funktioner, kan du måske ikke deaktivere dem, da det at slukke dem ville gøre dem utilgængelige eller ikke-funktionelle. Det er op til dig. Og husk, at en af ​​de bedste iOS 8-funktioner er evnen til at se batteriforbruget på en applikationsbasis, så du bør kontrollere skærmen først, før du slukker for andre indstillinger, du kan opdage, at en bestemt app forårsager dit batterisorg.

1: Deaktiver fire funktioner til systemplaceringstjeneste

IOS har nogle nye placeringsbaserede tjenester, der er nyttige, men fordi lokaliseringsdata kan være strømhungne at bestemme, kan det også påvirke batteriets levetid. Derfor kan deaktivering af nogle af lokationstjenesterne have en positiv effekt på batteriet. Dette gælder især for iPhone med GPS:

 1. Gå til Indstillinger> Fortrolighed> Placeringstjenester> Systemtjenester
 2. Vip følgende kontakter til OFF-positionen:
  • Del min placering
  • Spotlight Forslag
  • Wi-Fi netværk •
  • Placeringsbaserede iAds

2: Deaktiver Share My Location Feature

Denne funktion giver dig mulighed for at sende din placering til venner og familie via apps som Beskeder, men det kan som følge heraf også medføre, at meddelelser begynder at bruge placeringsdata, som er batterintensive, når det ikke er nødvendigt.

 1. Gå til Indstillinger> Fortrolighed> Placeringstjenester> Del min placering
 2. Vend funktionen "Del min placering" til OFF

Jeg har ved et uheld brugt dette et par gange, mens du sender beskeder, så det er muligt, at andre også har det, hvilket kan medvirke til batteridrænning.

3: Deaktiver handoff på enheder, du behøver det ikke

Handoff er en utrolig nyttig funktion af iOS 8, som lader dig flytte en e-mail til en anden iPhone eller iPad (og Mac i sidste ende) eller svare på et iPhoneopkald på en iPad eller iPod touch eller omvendt. Det bringer en betydelig grad af kontinuitet til enheder, men det kan også forårsage unødvendig aktivitet på enheder, hvor du ikke behøver det, eller hvor du ikke bruger det. Og det er her, hvor potentialet for batteriproblemer kommer i spil, for hvis du har en iPad Air, der sidder på dit skrivebord ubrugt, men din iPhone får strømkald, vil iPad Air gentagne gange vågne op for at vise opkaldet.

 1. Åbn indstillinger og gå videre til "Generelt" og derefter til "Handoff & Suggested Apps"
 2. Drej kontakten til Handoff til OFF-positionen

Du må kun deaktivere Handoff, hvis du ved, at du ikke vil bruge den, fordi det virkelig er en nyttig funktion, der næsten kan gavne flere enhedsejere.

4: Deaktiver de foreslåede apps

Dette er en anden lokalitetsbaseret funktionalitet, der anbefaler App Store-apps baseret på din placering. Hvis du for eksempel går ind i Starbucks med denne funktion aktiveret, kan App Store anbefale, at du downloader Starbucks-appen. Utænkeligt nyttigt, men igen bruger den placering og forårsager baggrundsaktivitet, hvilket kan medvirke til batteridrænning.

 1. Åbn indstillinger og gå til "Generelt" og derefter til "Handoff & Suggested Apps"
 2. I sektionen "Foreslåede apps" skal du slå både "Mine apps" og "App Store" til OFF-positionen

Ligesom alt andet i denne liste, kan du altid vende kurs. Skulle du skifte mening, skal du bare tænde for det igen for at få anbefalede apps baseret på din placering.

5: Sluk Eye Candy Zooming og Motion

iOS har en masse visuel øjen candy i dag med lynlåse, zoom og flydende tapeter. Disse ting ser godt ud, men det bruger mere processorkraft til at vise, og så slukker det for at hjælpe batterilevetiden lidt.

 1. Åbn indstillinger og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
 2. Vælg "Reducer bevægelse" og vælg omskifteren til ON

Slukning af bevægelses- og zoomeffekterne ender faktisk, hvilket muliggør en smuk flot udseende, der skifter over for at erstatte dem, hvilket også sker for at gøre tingene nogle brugergrænsefladere oplevelser også lidt hurtigere.

6: Farvel baggrundsopdatering

Background App Refresh er bare, hvad det lyder, det tillader applikationer at opdatere ting i baggrunden, selvom apps ikke er i brug. Det er godt med nogle apps, og hvis du har forbindelse til en strømkilde, men hvis du forsøger at spare batteri arbejder det mod dig.

 • Åbn indstillinger og gå til "Generelt", find "Bakgrundsappresdatering" og drej det til OFF-position

De fleste brugere vil ikke mærke nogen forskel i appfunktionalitet med dette slået fra, men det kan medføre en betydelig forbedring af batterilevetiden, hvis en app har et særligt batteri, der er sulten i baggrunden.

7: Tab automatisk downloads

Automatisk download kan være praktisk og tillade fjerninstallation af apps på din iPhone, iPad eller iPod touch, men de kan også tømme batteriet. Overvej at slukke det.

 • Besøg appen Indstillinger og gå til "iTunes & App Store", og gå derefter til "Automatiske overførsler" og vip omskifterne til OFF

Du kan selektivt justere dette, hvis du vil tilpasse dine præferencer, men at slukke for Apps og opdateringer kan helt sikkert hjælpe med batterilevetiden.

8: Prøv de prøvede og rigtige tricks

IOS 8 kan være skinnende og ny, men nogle af de ældre metoder til at bevare batterilevetiden gælder stadig, så gå ikke glip af disse, hvis du har vedvarende problemer:

 • Afslut apps, der var fast besluttede på at være sultne i batteriet
 • 8 tips til at erobre problemer med iOS 7 batterilevetid
 • iPhone batteri tips, der rent faktisk fungerer
 • iPad batteri levetid tips

Og selvfølgelig, hvis ingenting hjælper ...

Intet held? Prøv en sikkerhedskopiering og geninstallation af iOS 8

Har du stadig problemer med batteristrøm? Du vil muligvis gerne sikkerhedskopiere din enhed og overveje at geninstallere. Dette er ikke så svært, som det lyder, du nulstiller iPhone, iPad eller iPod touch til fabriksindstillinger ved hjælp af en on-device switch (eller med iTunes), som grundlæggende geninstallerer iOS 8, og derefter gendannes fra backupen under installationen. Nogle gange er det bare at geninstallere iOS nok til at løse batteriproblemer for brugere (og mange af de rapporterede iOS 8 wifi-problemer), så det er et skød værd, hvis intet andet hjælper.

-

Hvad med din iOS 8 batteri oplevelse?

Hvad har du oplevet med batteriets levetid iOS 8? Har det forbedret? Har den afvist? Jeg har haft en blandet oplevelse, med iOS 8 kører meget godt på en iPhone, mens du dræner en anden iPhone 5 ganske hurtigt, indtil nogle af ovenstående indstillinger er justeret. Derudover kører iOS 8 på en ny iPhone 6 Plus vidunderligt, og batterilevetiden er fantastisk, så eventuelle problemer med batteridrænning har helt sikkert ingen indflydelse på alle. Lad os vide i kommentarerne, hvad din oplevelse har været!