Sådan hæves en effektiv PPI i InDesign

InDesign ser ud til at tilbyde ubegrænset design og produktionspotentiale. Men at overføre design til trykt materiale kan medføre uforudsete problemer. De fleste printere kræver branchens opløsningsstandard på 300 ppi. PPI står for "pixels per inch" og påvirker udskriftsstørrelsen og kvaliteten af ​​dine billeder. Men hvis du ikke har gemt billeder med den korrekte ppi, eller hvis du ikke har tid og ressourcer til at ændre størrelsen på alle dine billeder, kan du hæve ppi ved hjælp af InDesign uden at åbne hvert billede i Photoshop.

Trin 1

Opret et nyt dokument i Photoshop. I dialogboksen Nyt dokument skal du oprette den nye fil med disse indstillinger: lav opløsningen 300, vælg "CMYK-farve" som farvetilstand, skift "Baggrundsindhold" til hvid, og få bredden og højden til at matche størrelsen på din InDesign-dokument.

Trin 2

Gem og navngiv Photoshop-filen som en JPEG. Vælg menuen "Filer" og "Gem" eller "Filer" -menuen og "Gem som".

Trin 3

Åbn din InDesign-fil, og opret et nyt lag på din masterside. Til denne proces skal alle dine billeder være på et lag og din tekst på et lag over billedlaget.

Trin 4

Flyt det nye lag, du oprettede (til en ny Photoshop-fil), over billedlaget, men under tekstlaget.

Trin 5

Importer Photoshop-filen, du oprettede, og vær sikker på at den er placeret på det nye lag og på mastersiden. Sørg for, at den placerede JPEG dækker hele siden.

Trin 6

Vælg JPEG-rammen med værktøjet til direkte markering, og skift blandingstilstand til "Multiplicer" i effektpanelet.

Eksporter din InDesign-fil som en PDF. Vælg en metode, der indeholder "gennemsigtighedsfladder". Den mest efterspurgte forudindstilling med denne indstilling er "PDF-X / 1a: 2001." Gennemsigtighedsfladningsprocessen vælger det øverste billede (den gennemsigtige Photoshop 300 ppi-fil, du oprettede og placerede på mastersiden), når den fletter lagene sammen.