Sådan laver du dit eget tøj i Roblox

Roblox giver brugerne mulighed for at oprette deres egne online videospil og spille spil oprettet af andre. Roblox-medlemmer fremstår som personlige karakterer, som de kan tilpasse ved at skifte tøj, hår og andre aspekter af udseendet. Spillere kan købe tøj og andre genstande til deres karakterer gennem Roblox-kataloget eller designe personlige T-shirts ved at uploade et billede til Roblox. Builders Club-medlemmer kan oprette skjorter og bukser ud over T-shirts.

Indtast dit brugernavn og din adgangskodeoplysninger under "Member Login" på Roblox-hjemmesiden. Klik på "Login" for at få adgang til din personlige Roblox-konto.

Klik på "Tegn" øverst på Roblox-siden for at se karaktertilpasningsskærmen, hvor du kan ændre din karakters udseende. Vælg den type tøj, du vil oprette under "Min garderobe" på højre side af skærmen. Vælg "Opret" for at se instruktionerne til oprettelse af en skjorte, T-shirt eller bukser.

Klik på "Gennemse" under instruktionerne på siden T-shirtbygger for at se billeder gemt på din computer. Vælg det billede, du vil placere på din T-shirt, og klik på "Åbn" for at udfylde billedets sti. Klik på "Opret T-shirt" for at uploade billedet til Roblox.

Se skabelonen, hvis du laver en skjorte eller bukser ved at klikke på “Shirt Template” eller “Pants Template” ved hjælp af trin 2 i instruktionerne. Klik på skabelonen med din højre museknap, og vælg "Gem billede som" i menuen for at åbne gemningsvinduet. Vælg en placering og et filnavn. Vælg "Gem" for at gemme skabelonen.

Åbn skjorte- eller bukseskabelonen med Microsoft Paint eller et andet billedredigeringsprogram på din computer. Farv og tilføj design til tøjskabelonen ved hjælp af softwaren. Gem den tilpassede skabelon på din computer.

Klik på "Gennemse" på Roblox-webstedet under tøjinstruktionerne for at finde din tilpassede skjorte eller bukseskabelon. Find den fil, der er gemt på din computer. Klik på "Opret skjorte" eller "Opret bukser" for at uploade din skabelon til Roblox.

Gå tilbage til karaktertilpasningsskærmen. Find din nye T-shirt, skjorte eller bukser i den relevante kategori under "Min garderobe." Vælg "Brug" for at få din karakter til at bære det nye tøj.

Tips

T-shirts, skjorter og bukser er de eneste beklædningsgenstande, som Roblox-medlemmer i øjeblikket kan oprette til deres karakterer.

Alle Roblox-medlemmer kan oprette T-shirts. Bliv medlem af Builders Club for at oprette skjorter eller bukser.