CoconutBattery - Få udvidet batteriinformation af Mac Laptops

Hvis du ejer en Mac laptop, vil du have denne fantastiske app. CoconutBattery giver de sædvanlige nuværende batteriladningsoplysninger, men det gør ikke det køligt.

Enhver, der har ejet en enhed, der drives af genopladelige batterier, kan fortælle dig, at kapaciteten reduceres med tiden. Det gør CoconutBattery så unik, det giver detaljerede oplysninger om batteriets levetid, sammenligning af den oprindelige og nuværende batterikapacitet på en MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air.

Dette er et meget nyttigt værktøj til MacBook-ejere, og det er også gratis.

Du kan også gemme batteridata efter ønske, så du kan sammenligne batteriets helbred og levetid med brugsstatistikker og tidspunktet. Dette er især nyttigt, hvis du altid er på farten og nysgerrig, hvor meget brug du virkelig kan komme ud af et enkelt batteri.

CoconutBattery kan også fortælle dig, hvor mange lastcykler dit batteri har haft i alt, alderen på din Mac, hvis batteriet oplades, og hvis din oplader er tilsluttet.

Grib Coconutbattery fra udvikleren, den er gratis og fungerer godt på MacBook, MacBook Air og MacBook Pro.

  • Klik her for at få adgang til CocoNutBattery-udviklerens hjemmeside

Når du har downloadet CoconutBattery, skal du bare starte appen for at få adgang til dine batteridetaljer på MacBook, den kører.

Grænsefladen er enkel og nem at bruge, hvad kan man ikke lide? Tjek det ud, om du er en bærbar Mac-bruger, det er en fantastisk måde at holde en historisk rekord af MacBook og MacBook Pro batterier og batterilevetid.

Selvfølgelig er det ikke kun nyttigt for rå viden, men det kan også være informativt, når du skal udskifte et batteri på en MacBook eller MacBook Pro. Hvis cykeltællingen skubber et meget højt tal, og batteriets ydeevne er forfærdeligt, kan det være en indikator, at det er tid til en udskiftning af batteriet. Nogle Mac-batterier er lettere at udskifte end andre, men det afhænger kun af modellen til MacBook eller MacBook Pro. MacBook Air er svært at udskifte batteriet af og kræver åbning af kabinettet, ligesom alle nyere MacBook Pro- og MacBook-modeller også.

Dette er et af mine "must-have" -værktøjer til Mac-bærbare computere, men du kan altid få oplysninger om batteriets cyklus fra System Information-værktøjet i Mac OS.