Sådan fjerner du deaktiveret iCloud-aktiveringslås fra en iPhone

iCloud-aktiveringslås er en funktion, der gør det muligt for brugere at låse en iPhone (eller iPad) ned og kræve, at et Apple-id skal indtastes, før enheden bliver brugt igen. Det er en del af den fremragende Find My iPhone-tjeneste og er yderst nyttig af mange grunde, men det kan også være en reel smerte, hvis du eller en anden har fået en iPhone, der har et andet Apple ID, der er knyttet til det og derefter "låst" til den konto med en aktiveringsanmodning, fordi indtil den aktiveringslås er fjernet, forhindres det fra generel brug eller login med et andet Apple ID.

Så hvad skal du have, hvis du længere har besiddelse over iPhone, men du stadig vil fjerne aktiveringslås og frakoble den fra din Apple ID og iCloud konto? Eller hvad skal du gøre, hvis du har købt en iPhone fra en anden, og den har en aktiveringslås, der er knyttet til deres Apple ID?


Heldigvis behøver du ikke bekymre dig, fordi der er en temmelig nem måde at fjernaktivere Aktiveringslås fra en iPhone eller iPad ved hjælp af iCloud.com . Selvom en rimelig advarsel her, skal du fjernet iPhone til at fuldføre processen. Ja, det betyder, at alt på iPhone vil gå tabt i processen, så du vil ikke gerne gøre det med en enhed, der har ting på det, du vil beholde uden at sikkerhedskopiere det først.

Den iCloud-baserede låsfunktion opstår oftest med en iPhone, men den gælder også iPad og iPod touch.

Deaktiver aktiveringslås på iPhone / iPad fra iCloud

Du (eller den, der har Apple ID) skal have adgang til en webbrowser, og internettet skal kunne gøre dette. De behøver ikke fysisk adgang til iOS-enheden for at fjerne iCloud-lås med denne metode:

  1. Gå til iCloud.com og log ind med tilhørende Apple ID
  2. Gå til "Find My iPhone" og vente på, at alle enheder findes / findes
  3. Vælg den pågældende iPhone, som du vil deaktivere Aktiveringslås til *
  4. Vælg "Slet" og indtast Apple ID
  5. Bekræft at slette enheden - der er ingen vende tilbage, hvis du bekræfter dette, vil alt på det blive fjernet
  6. Når telefonen er færdig med at slette, skal du vælge "Fjern fra konto" for at deaktivere iCloud-aktiveringslås helt og fjerne den pågældende enhed fra Apple ID iCloud-kontoen. Dette er vigtigt, glem ikke at vælge "Fjern fra konto"

* Bemærk: Hvis iPhone / iPad / iPod touch allerede er slettet eller er offline og slukket, vises den som gråtonet og offline i listen Enheder vist på iCloud.com. Hvis det er tilfældet, skal du blot vælge det og vælge "Fjern fra konto", skal enheden ikke slettes to gange.

Med iPhone slettet, og dette er vigtigt - fjernet fra Apple ID-kontoen - det vil sætte sig op som nyt og tillade enhver at indtaste et nyt Apple ID og bruge enheden som ny.

Det store ved denne metode er, at det kan gøres fjernt. Det betyder, at hvis du købte en brugt iPhone online eller fra en person, der senere låste ned iOS-enheden af ​​en eller anden grund, kan du bare kontakte dem og gå dem gennem oplåsningsprocessen med iCloud. De behøver ikke at gøre noget med den aktuelle enhed, da det hele håndteres online via Apples iCloud-service.

Selvfølgelig, hvis du kender Apple ID-indehaveren i det virkelige liv, kan du bare få dem til at logge ind på den tilknyttede konto direkte på enheden for at låse den op på den måde, men det er selvfølgelig ikke så praktisk, medmindre de er i nærheden. Hvis du går den rute, skal du sørge for at fortsætte med at nulstille iOS til fabriksindstillingerne eller bare skifte omskifter for at deaktivere Find min iPhone i Indstillinger.

Hvordan deaktiverer jeg aktiveringslås, hvis jeg ikke kender Apple ID-adgangskoden?

Hvis du (eller den, der har Apple ID) ikke kender adgangskoden til Apple ID-kontoen, der binder iPhone op med iCloud Lock, skal du (eller dem) nulstille adgangskoden, der er knyttet til kontoen. Det er også nemt, det er bare et spørgsmål om at besvare et par spørgsmål for at bekræfte kontohaverens identitet først.

For at få processen startet, skal du blot gå til https://iforgot.apple.com/ og indtaste de relevante detaljer for at nulstille adgangskoden, der er knyttet til Apple ID. Når adgangskoden er nulstillet, kan du derefter logge ind på iCloud.com med det nye Apple ID-kodeord for at deaktivere aktiveringslås ved hjælp af den ovenfor beskrevne sekvens. Dette kan også gøres fjernt.