Sådan scannes et dokument og udfylder blanket

Dokumentet har undertiden blanke, der skal udfyldes. Nogle papirdokumenter kræver stadig, at du udfylder emnerne manuelt. Som Internal Revenue Service påpeger i sine instruktioner til 1099-formularen, selvom håndskrevne formularer er acceptable, skal de være fuldt læselige og nøjagtige for at undgå behandlingsfejl. Således kan det være sikrere, hvis du scanner dokumentet og udfylder tomme felter ved hjælp af din computer for at undgå fejlagtig fortolkning.

Trin 1

Scan dokumentet til din computer i henhold til din scanners instruktioner som et billedformat som JPEG eller TIFF. Hvis din scanner kun scanner til Adobe PDF-format, skal du konvertere den ved blot at scanne dokumentet til PDF, åbne PDF-filen og bruge funktionen "Gem som" til at gemme som JPEG eller TIFF.

Trin 2

Åbn billedet af det scannede dokument ved hjælp af Microsoft Paint, og find et af de tomme felter, som du vil udfylde. Du kan bruge rullebjælkerne til at flytte rundt i dokumentet og zoome-knappen for at fokusere ind på eventuelle tomme felter.

Trin 3

Vælg knappen "Tekst" på værktøjslinjen Mal, og hold derefter din venstre museknap nede i det tomme felt, hvor du vil indtaste oplysninger. Flyt musen rundt for at ændre størrelsen på tekstfeltet, så det er stort nok til at indeholde de oplysninger, du vil indtaste, og slip museknappen. Hvis du er utilfreds med placeringen af ​​tekstfeltet, skal du klikke og holde en af ​​kanterne på feltet og trække det til en mere ønskelig position.

Trin 4

Klik inde i dit tekstfelt ved hjælp af venstre museknap og begynd at skrive den ønskede tekst. Skift skrifttype eller skriftstørrelse for det, du skriver eller har skrevet, ved at bruge rullemenuerne "Tekst" på værktøjslinjen, som du ville gjort i et tekstbehandlingsdokument.

Udfyld resten af ​​emnerne i dokumentet ved hjælp af samme teknik.