Sådan styrkes pc-strømforsyningen

Med moderne komponenter, der kræver mere strøm end nogensinde, kan det være, at du skal øge din computers strømforsyning, før du installerer opgraderinger. Dette gælder for nye bundkort, grafikkort, ekstra harddiske eller optiske drev samt visse eksterne enheder, der er afhængige af pc-strømforsyningen til at fungere. Du kan opgradere strømforsyningen med minimale værktøjer; at tilpasse den nye strømforsyning til det nye udstyrs behov er den største udfordring.

Bestem strømkravene

Trin 1

Tjek produktemballagen for at finde ud af, om den nye hardware, du installerer, kræver specielle stik for at fungere, som det er tilfældet med en SATA-harddisk eller visse grafikkort.

Trin 2

Bestem, hvor meget strøm hver nye komponent kræver, og tilføj dette beløb til wattforbruget til den eksisterende strømforsyning. Resultatet bliver din nye strømforsyningsstørrelse.

Kontroller den fysiske form for den eksisterende strømforsyning for at finde en nøjagtig erstatning med et output på højere niveau. For eksempel kan den eksisterende forsyning være et standard ATX-design, en kompakt størrelse eller et proprietært design.

Installation af den nye strømforsyning

Trin 1

Sikkerhedskopier alle vigtige filer. Luk computeren, og tag netledningen ud.

Trin 2

Fjern kabinetdækslet for at udsætte strømforsyningen. Noter dig omhyggeligt, hvor hvert strømkabel er tilsluttet, eller tag et digitalt foto, som du kan se senere.

Trin 3

Afbryd hver strømkabel fra systemet.

Trin 4

Fjern skruerne, der holder strømforsyningen på plads. Kontroller for beslag eller skruer inde i sagen såvel som de åbenlyse på ydersiden af ​​sagen.

Trin 5

Installer den nye strømforsyning med de samme skruer og beslag, hvis nogen, der holdt den gamle strømforsyning på plads.

Tilslut kablerne igen ved hjælp af dine noter eller foto som reference, og tilføj eventuelle andre kabler, som din nye hardware muligvis har brug for.