Test Password Strength & generer stærke adgangskoder i Mac OS X

Mac OS X indeholder et stort indbygget værktøj, der hjælper dig med at teste eksisterende adgangskode styrke og også generere nye stærke adgangskoder. Hvis du spekulerer på, om dit kodeord er sikkert, er det en fantastisk sikker måde at teste kvaliteten af, og det er også en sikker måde at oprette nye stærke adgangskoder til, som du ved, vil blive betragtet som sikkert.

Adgang til OS X's Password Assistant Tool

Adgangskodeassistent er blevet inkluderet i Mac OS X i mange år, her er hvordan du får adgang til det via nøglering:

  • Start "Nøgleringstilgang" fundet i / Programmer / Hjælpeprogrammer /
  • Træk menuen "Fil" ned og vælg "Nyt kodeord"
  • Klik på ikonet for sorte nøgler ud for feltet Adgangskode for at åbne adgangskodeassistenten

Teste styrken af ​​eksisterende passwords

Dine nuværende adgangskoder er muligvis ikke særlig stærke. Sådan kan du teste dem i sikkerhed for OS X og derefter ændre dem, hvis de ikke er tilstrækkeligt stærke:

  1. Indtast en eksisterende adgangskode i "Forslag" boksen for øjeblikkeligt at se styrken af ​​den
  2. Se "Kvalitet" -bøjlen ændre farver og længde i overensstemmelse med sikkerheden for den indtastede adgangskode, hvis tilfreds fortsæt, hvis ikke, ændrer du adgangskoden, indtil kvalitetslinjen viser tilstrækkelig sikkerhed og styrke

Hvis din adgangskode bliver rød i kvalitetslinjen, vil du sikkert ændre den med det samme.

Generering af nye stærke adgangskoder

Du kan vælge at generere en ny tilfældig adgangskode baseret på et sæt regler. De sikreste, men mest praktiske adgangskoder har tendens til at være mindeværdige men lange og tilfældige, så vi vil fokusere på den type:

  1. Træk menuen "Type" og vælg "Memorable" for at starte generering af stærke adgangskoder
  2. Juster længdelinjen over til mindst 21 tegn for at opnå de bedste resultater. Nye kodeord vil generere, når linjen flyttes
  3. Målet for "Kvalitet" linjen være mørkegrøn og helt fuld for at få den stærkeste adgangskode

De mindeværdige adgangskoder genereret tendens til at være blandet caps ord med et par tal, specialtegn og et andet tilfældigt ord. For eksempel er "iAte15 ^ _ ^ Burritos & barfed :(" et stærkt kodeord, der er potentielt nemt at huske, fordi det er en underlig sætning, men den er sikker, fordi den har en masse unikke egenskaber.

Når der er genereret sikre adgangskoder, kan du bruge dem til alting, herunder e-mail-konti, iCloud og iTunes, SSH, logge ind på OS X og låseskærmen og til og med logge ind på iOS-låseskærmen. Bare glem ikke dem.

Endelig husk at aldrig dele dine adgangskoder med nogen!

Og ja, det er tilgængeligt i alle moderne versioner af OS X.

Hoveder op til MacDailyNews til tip-påmindelsen.