Sådan afspilles en binfil på PSP

Bin-filtypen er ofte forbundet med billedfiler og softwaretaster. Bin-filer, der bruges med Sony PlayStation Portable (PSP), bruges sammen med sidstnævnte af disse. Bin software nøgler bruges til brug af PlayStation1 (PS1) titler, der er kompatible med PSP. For at bruge disse bin-filer skal du blot placere den på den rigtige sti på PSP-hukommelsesstikket.

Tilslut din PSP til din computer med dit USB-kabel, og vælg "USB-forbindelse" i PSP-hovedmenuen. Der vises et vindue på din computer, og du vil se filerne på PSP-hukommelsen.

Højreklik på PS1-spilmappen, der indeholder bin-filen, og klik på "Kopier" i den menu, der vises. Gå ind i PSP-hukommelsesstikket fra computeren, og åbn mappen "PSP". Højreklik på mappen "SPIL" og klik på "Indsæt" for at overføre PS1-mappen til PSP.

Tryk på "O" -knappen på PSP for at frakoble den sikkert fra din computer. Gå ind i PSP's spilafdeling, og vælg det PS1-spil, der vises der. Spillet starter med, at PSP læser bin-filen som en måde at bekræfte, at spillet er gyldigt.