Gateway W350A Specifikationer til bærbar computer

Gateway W350A bærbar computer blev oprettet i 2009 som en overkommelig computer, der blev lavet godt, men manglede noget af den hardware, som mange brugere forventede på mellemstore bærbare computere, der blev solgt på det tidspunkt. Kompromis af hensyn til overkommelighed er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting, og Gateway designet W350A primært til brugere, der ikke har brug for en ekstremt kraftig computer. Gateway W350A har et slankt, attraktivt design og kan udføre de fleste opgaver, som bærbare brugere måske vil udføre.

Design

Gateway W350A-bærbar computer har to farveskemaer at vælge imellem: et rødt kabinet med et sort tastatur eller et sort kabinet med et sølvtastatur. Huset har en blank poleret finish, der fanger øjet og ser elegant ud. Den bærbare computer har et lille fodaftryk med kun en 14-tommer skærm, og den vejer kun 9 pund, hvilket gør den let og ideel til bærbarhed.

Hardware

W350A-computeren er udstyret med en AMD Turion 64-processor, der kører på 2 GHz og 2 GB hukommelse. Denne kombination af processor og hukommelse gør den bærbare computer i stand til hurtige internethastigheder og multitasking. Den interne harddisk giver 240 GB lagerplads, hvilket er tilstrækkeligt til en anstændig samling af programmer, dokumenter og multimediefiler.

Mediekapaciteter

W350A-computeren er udstyret med to USB-porte, der giver mulighed for tilslutning af en mus såvel som et webcam eller en ekstern harddisk. Audiosystemet er indlejret, hvilket gør det nemt at tilslutte et sæt eksterne højttalere eller en mikrofon til online chat. Billedvisningen er krystalklar for behagelig filmvisning. Det interne modem gør det nemt at oprette forbindelse til internettet med trådløs teknologi.