Hvordan man kan være deltager i "Family Feud" vært af Steve Harvey

Komiker og skuespiller Steve Harvey har været den permanente vært for det mangeårige populære spilshow "Family Feud" siden 2010. Showet, optaget i Atlanta, har set en betydelig stigning i ratings, siden Harvey overtog værtsopgaver. De, der er interesserede i at blive deltagere, har brug for at planlægge at tage en tur til Georgiens hovedstad, hvis de vælges, selvom personlige auditioner kan finde sted i andre byer.

Saml familien

Potentielle deltagere til "Family Feud" kan prøve via video eller personligt. Der kræves i alt fem familiemedlemmer til audition. Alle familiemedlemmer skal være beslægtede ved blod, ægteskab eller lovlig adoption.

Personlig audition

Personlige auditions finder kun sted i forskellige byer efter aftale. Du skal ansøge om en audition via den e-mail-adresse, der er angivet på showets websted. Det anbefales, at du inkluderer billeder og video af din familie, når du ansøger for at øge dine chancer for at lande en personlig audition.

Video Audition

Video-auditions til "Family Feud" accepteres via showets Facebook-app eller ved at sende en DVD til den adresse, der er angivet på showets websted. Fem familiemedlemmer skal medtages i videoen på tre til fem minutter. Producenterne foreslår at spille en mock-version af spillet i videoen såvel som at gøre noget andet for at skille sig ud og vise din families sjove side.