Åbn et hvilket som helst indstillingspanel i iOS Direkte fra Siri

Indstillinger-appen til iOS har tonsvis af individuelle præferencer, skifter, justeringer, tweaks og tilpasninger, hvilket giver højde for, hvad der sandsynligvis er hundredvis af muligheder. Hver af indstillingerne er segmenteret i en række kategorier, f.eks. Generelt, Lyde, Meddelelsescenter, Fortrolighed, Placering, plus næsten alle standardapps og mange tredjeparts apps. Mens du navigerer rundt i indstillingerne, er det ret nemt, det kan også være forvirrende nogle gange, og det er nemt at glemme, hvor nogle indstillinger er gemt, især hvis en indstilling begraves et sted, og du kan ikke huske, hvor du finder den.

Det er her, når Siri kommer ind for at redde dagen, fordi du nu kan starte direkte ind i en hvilken som helst system- eller appindstilling bare ved at spørge Siri .

Alt du skal gøre er at kalde Siri som sædvanligt, så bede om at åbne indstillingerne for en app eller en sektion ved hjælp af følgende type sprogkommandoer:

  • "Åbn indstillinger for [appnavn]"
  • "Indstillinger for [navn]"
  • "Start [App navn] indstillinger"

Siri vil øjeblikkeligt starte i panelet Indstillinger for den app, tjeneste eller funktion, du har anmodet om.

Nogle eksempler på naturlige sprog til forskellige iOS-tjenester omfatter ting som:

  • "Åbn indstillinger for meddelelsescenter"
  • "Åbn indstillinger for placeringstjenester"
  • "Åbn indstillinger for telefon"
  • "Indstillinger for App Store"

Udfyld næsten alt andet, og det virker. Kan du ikke huske, hvor du skal skifte på zoom? Glem hvor skal man nulstille netværk? Vil du ændre indstillingerne for en funktion eller app, men du ved ikke, hvor du skal begynde? Dette er for dig, ikke mere jagt rundt i appen Indstillinger for at finde de indstillinger, du leder efter, Siri tager dig direkte der.

Dette er en ret ny funktion, der er gemt i den enorme kommandoliste, du kan få direkte fra Siri, introduceret til iPhone og iPad brugere med iOS 7.0-udgivelsen. Forud for dette kunne Siri starte appen Indstillinger (og andre apps), men Siri kunne ikke tage en bruger direkte til et bestemt indstillingspanel - nu er hun / han (ja, Siri's køn ændrer sig med stemme, det er dit valg) begge.