Sådan bruges Sage 50 til e-mail PDF-fakturaer

Afsendelse af dokumenter i PDF-filformat sikrer bred kompatibilitet på tværs af mange computere og mobile enheder. Sage 50 har en indbygget funktion, der giver dig mulighed for at oprette fakturaer. Når du har oprettet en faktura, kan du eksportere den til din standardwebbrowser og sende den som en vedhæftet fil til enhver e-mail.

Trin 1

Klik på "Kunder" og klik på "Fakturaliste" for at indlæse en liste over tilgængelige fakturaer, der skal sendes som PDF-filer.

Trin 2

Dobbeltklik på den faktura, du vil sende som PDF, eller klik på "Ny faktura" for at oprette en ny. Hvis du vælger at oprette en ny faktura, skal du følge vejledningen i vinduet Produktfaktura for at udfylde detaljerne i fakturaen.

Trin 3

Klik på knappen "Udskriv" nederst i vinduet Produktfaktura for at indlæse en liste over fakturaer, der er tilgængelige til udskrivning.

Trin 4

Vælg den faktura, du vil sende en e-mail, og klik på knappen "E-mail". På dette tidspunkt opretter Sage 50 automatisk en ny e-mail-meddelelse i din computers standard-e-mail-applikation og vedhæfter fakturaen til meddelelsen som en PDF.

Udfyld e-mail-adressen, emnet og beskeden som normalt, og send derefter e-mailen.