Sådan oprettes en balance i Microsoft Excel

Der er flere økonomiske faktorer og overvejelser, der skal styres i en virksomhed. En balance hjælper dig med at få et samlet billede af, hvor din virksomhed står. Ved tydeligt at præsentere både din virksomheds aktiver og passiver giver en balance dig mulighed for at træffe passende og ansvarlige økonomiske beslutninger. Opret en balance i Microsoft Excel, så du har et effektivt værktøj til at opretholde kontrol over din virksomheds økonomiske sundhed.

Gå online til det officielle Microsoft Office Template Download Center. I venstre kolonne på siden under underoverskriften "Samlinger" skal du klikke på "Finans og regnskab."

Vælg "Balancer" under "Regnskab" i midten af ​​siden.

Gennemse de tilgængelige balanceformater, og vælg den, der bedst passer til din virksomheds behov.

Klik på titlen på den valgte skabelon, og klik på knappen "Download". Accepter Microsoft-serviceaftalen for at begynde at downloade.

Åbn skabelonen i Microsoft Excel. Tilpas layoutet til din virksomhed ved at justere farver, skriftstørrelse, type og tekst.

Indtast alle data om dine nuværende og faste forretningsaktiver. Indtast alle dine nuværende og langsigtede forretningsforpligtelser. Angiv egenkapital eller kapital, som din virksomhed måtte have.

Tips

Balancer skal indeholde de mest nøjagtige data, du har. Dette giver dig mulighed for at få et klart overblik over din virksomheds økonomiske solvens. Udforsk alle de tilgængelige værktøjer i Microsoft Excel. Der er mange praktiske sorterings-, filtrerings- og beregningsfunktioner, der kan hjælpe dig med at administrere dataene i din balance.