Sådan får du DVD-nøglen fra et Xbox 360-bundkort

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Torx skruetrækker (størrelse 7)

  • JungleFlash-program

  • SATA-kabel

Som alle elektroniske enheder med høj effekt kører Xbox 360-konsoller på et internt bundkort, der transmitterer data mellem processorchips, grafikkort og interne lagersystemer. Uanset om du ønsker at køre en brugerdefineret software på din Xbox 360-konsol eller har brug for at diagnosticere et problem, kan du bruge et JungleFlasher-program kaldet "InFeCtuS" til at hjælpe dig med at gøre det. Softwaren udtrækker dit Xbox 360-bundkorts unikke DVD-nøgle på cirka 20 til 30 minutter.

Sluk din Xbox 360-konsol, og træk alle kabler, der er tilsluttet den, ud.

Fjern frontpladen fra fronten af ​​konsollen. Løsn plasttappene, og fjern det ydre hus. Fjern skruerne fra hjørnerne af det indvendige hus ved hjælp af en Torx-skruetrækker, og skub kabinettet op. Frakobl DVD-drevkablet fra SATA-kablet, og tilslut din computers SATA-kabel til Xbox 360.

Tænd for din computer, og download JungleFlasher-programmet (se Referencer). I slutningen af ​​november 2010 er JungleFlasher det eneste program, der giver dig mulighed for at udtrække DVD-nøglen fra dit Xbox 360-bundkort.

Installer og kør JungleFlasher-programmet. Klik på "Udpak DV-nøgle ved hjælp af InFeCtuS", og vælg din konsol: Xbox 360. Indstil din destination. DVD-nøglen kopieres til en BIN-fil til en forudindstillet destination efter eget valg. Tryk på "OK" -knappen, når du har indstillet din outputdestination, og vent på, at programmet kopierer din DVD-nøgle fra Xbox 360-bundkortet.

Luk programmet, og sluk for computeren, når udtrækningen af ​​DVD-nøglen er afsluttet. Slut SATA-kablet til dvd-drevkablet på konsollen igen. Saml kabinettet og frontpladen igen, før du tænder Xbox 360.

Advarsler

Adskillelse af din Xbox 360 for at finde DVD-nøglen annullerer dens garanti.