Er dette den værste Mac-opsætning nogensinde? [Humor]

Kan du ikke lide dit skrivebord setup? Ønsker du, at du havde en bedre Mac, eller måske et mere elegant skrivebord at arbejde på? Har du nogensinde brug for en mere ergonomisk arbejdsstation, der hjælper med en produktiv stigning? Godt folk, husk dette billede, fordi din skrivebordssituation kunne blive værre - meget værre - du kunne dele et enkelt skrivebord på den mest akavet mulige måde som denne latterlige dobbeltdækker Mac-opsætning.

Er dette det mest akavede skrivebord setup nogensinde?

Siddende på en stige? Virkelig? Med en telefonbase dangling over nogle andre fyre hoved, bare venter på at flyve fra den øverste hylde og bonk ham på noggin? Hvem er værre væk i denne situation, fyren på toppen eller fyren på bunden? Dette rejser så mange flere spørgsmål end svar, og hvis vi kun kunne vide ...

Hvis dette ikke er en joke, hvilket er helt muligt, så skal dette være et af de værste skrivebords ideer nogensinde, ikke kun for ergonomi, men for sikkerhed, produktivitet og lad os se det for noget andet. Kan du forestille dig dette som dit skrivebord setup? Yikes ....

Og nej, det er ikke helt en typisk Mac-opsætningspost eller -funktion, men det er bare for sjovt at videregive dette. Denne giver nemt disse fyre latterlige stablet MacBook setup en løbe for det er penge.

Selvom vi ikke helt er sikre på, hvor dette kommer fra, leder vi op til @MarkGurman for at finde på Twitter, hvad et oprør. Hvis du har set et lignende forfærdeligt / sjovt skrivebordsbeskrivelse eller Mac opsætning, send det på vores måde, vi vil gerne have en anden grin!