Sådan ændres adgangskoden til en Yahoo Mail-konto

Yahoo! Mail er en af ​​de mest populære e-mail-udbydere rundt. Af sikkerhedsmæssige årsager er en adgangskode nødvendig, for at du kan logge på din konto og kontrollere din mail. Hvis du har haft den samme adgangskode i et stykke tid, er det vigtigt at ændre den for at mindske sandsynligheden for, at en hacker hacker ind på din konto og stjæler personlige oplysninger. Skift din adgangskode hurtigt og nemt med et par enkle trin.

Gå til mail.yahoo.com (eller klik på ressource-linket) og log på din Yahoo! e-mail-konto ved hjælp af dit nuværende brugernavn og din adgangskode.

Klik på dit navn i øverste venstre hjørne, og vælg derefter "Kontooplysninger" i pop op-menuen. Et nyt vindue åbnes og beder dig om at indtaste din nuværende adgangskode igen. Indtast din adgangskode, og klik på "Log ind."

Klik på linket "Kontooplysninger" og klik på "Skift adgangskode." Indtast din nuværende adgangskode i feltet "Aktuel adgangskode", skriv den nye adgangskode, du vil bruge, i feltet "Ny adgangskode", og skriv den derefter igen i bekræftelsesboksen. Klik på "Gem" for at gemme ændringerne. Log på din Yahoo! e-mail-konto ved hjælp af din nye adgangskode.