Sådan konverteres en analog fax til digital

Mens mange hjem og kontorer konverterer deres telefonlinjer fra analog til digital, oplever de problemer med deres faxmaskiner, som holder op med at arbejde, medmindre de konverteres til digitale. Dette opnås med en linjekonverter, der konverterer det analoge signal, som din faxmaskine sender til et digitalt signal, som din telefonlinje kræver.

Frakobl faxmaskinen. Når du arbejder på elektroniske enheder, er det altid sikrest at tage stikket ud af stikkontakten for at fjerne dem fra deres strømkilde.

Fjern telefonlinjen fra faxmaskinen.

Sæt den nye telefonrettelseslinje i "Line In" -porten på bagsiden af ​​faxmaskinen.

Installer en digital linjekonverter. Sæt den linje, der kommer fra faxmaskinen, i "Line In" -porten, og sæt den linje, der kommer fra vægstelefonstikket, ind i "Line Out" -stikket på den digitale linjekonverter. Sæt netledningen i den digitale linjekonverter.

Send en testfax. Når den digitale linjekonverter er installeret, kan du bruge din analoge faxmaskine til at sende og modtage faxer over dine digitale telefonlinjer.

Elementer, du har brug for

  • Analog til digital linjekonverter

  • Telefon patch linje

Tips

Hvis du ikke er i stand til at sende eller modtage faxer efter denne proces, skal du kontrollere, om dine telefonlinjer er tilsluttet de rigtige porte på den digitale linjekonverter, og at den er tændt.