Sådan spores et tilbageholdt telefonnummer

Hvis nogen ringer til dig, og nummeret vises som "utilgængeligt" eller "begrænset", kan det være en frustrerende oplevelse - især hvis de tilbageholdte nummeropkald er hang-ups eller andre former for chikane. En måde at håndtere de irriterende opkald på er at aktivere en blokering for ukendte opkald via din telefonudbyder. Dette vil tvinge den, der ringer op, til at ringe til dig på et identificerbart nummer. Men hvis du vil spore et nummer, har du muligheder.

Trin 1

Ring * 57 umiddelbart efter, at du har lagt på modtageren. En elektronisk stemme giver dig instruktioner om, hvordan du sporer nummeret. Når du har tre vellykkede spor for det samme nummer, skal du ringe til din tjenesteudbyders irritationsopkaldsbureau for at rapportere nummeret.

Trin 2

Skriv "anonym opkaldssporing" i din internetbrowser. Der er mange produkter til rådighed, der kan finde og spore anonyme numre, nogle gange gratis. Disse tjenester har adgang til en telefonnummerdatabase og kan arbejde med en bred vifte af mobiltelefonudbydere.

Besøg din lokale politistation og udfyld en klageformular. Mange tjenesteudbydere kræver, at du udfører dette trin, før de undersøger irritationsopkald: spørg din tjenesteudbyder for deres specifikke politik. Giv så mange oplysninger som muligt til politiet, ligesom tidspunktet for opkaldene, hvad den, der ringer op, hvis der var baggrundsstøj og så mange oplysninger om den, der ringer op, som muligt. For eksempel hvis han lød beruset, eller hvis han havde en talehindring.