RedSn0w 0.9.6b2 Download tilgængelig nu

IPhone Dev Team har udgivet RedSn0w 0.9.6 i sin anden betaversion til både Windows og Mac platforme. Der er to hovedgrunde, du vil bruge redsn0w. Den første er til Windows-brugere, da redsn0w giver dig mulighed for at bruge brugerdefinerede IPSW-filer. Den anden grund er, at redsn0w giver dig mulighed for at bruge brugerdefinerede bootlogoer på iPhone 3G, iPhone 3GS og iPod Touch 2G, forudsat at du har kvalificeret bootrom, er dette naturligvis bare en kosmetisk funktion.

Opdatering 11/23/2010: redsn0w 0.9.6b4 download er blevet udgivet.

Dev-teamet bemærker, at du ikke bør bruge redsn0w, hvis du tidligere har brugt ultralydoplåsningen, da du kan miste opladeren, hvis du skulle opgradere til iOS 4.1.

Download Redsn0w 0.9.6b2

Disse er direkte download links til Windows og Mac OS X:
0.9.6b2 til Mac OS X
0.9.6b2 til Windows

Husk at hvis du skal opbygge en brugerdefineret IPSW-fil til redsn0w at bruge, skal du gøre det med Pwnage Tool. Ellers, hvis du har brug for adgang til originale IPSW-filer, kan du downloade firmware fra Firmware og IPSW eller iPod touch fra to store lister.

Den redsn0w 0.9.6b2 jailbreak bruger den samme udnyttelse som limera1n i modsætning til den ældre DFU mode udnyttelse. Hvis du bare vil jailbreak din telefon og du ikke er bekymret for låse, vil jeg anbefale at gå med greenpois0n eller limera1n, de er lidt lettere.