Brug Mark som manglende Lost Apple Watch for at aktivere aktiveringslås

Apple Watch indeholder en funktion, der hedder Mark As Missing, som ligner iCloud Lock til iPhones, og er beregnet til at være aktiveret, hvis en Apple Watch mangler eller forkert placeres. Når en Apple Watch er aktiveret, går den ind i en aktiveringslås-tilstand, som kræver, at det tilhørende Apple ID og adgangskode skal indtastes, før uret kan parres og bruges igen - selvom Apple Watch slettes. Aktivering af aktiveringslås på Apple Watch deaktiverer også Apple Pay-kort, så hvis du har indstillet betalingsfunktionen til Apple Watch, behøver du ikke bekymre dig om nogen, der bruger det, hvis du mister enheden.

Den enkleste måde at aktivere Mark som mangler på en tabt Apple Watch er via den parrede iPhone, der er forbundet med enheden, men du kan også gøre det gennem iCloud.

Aktivér aktiveringslås på Apple Watch med mark som mangler

  1. Åbn Watch-appen på den parrede iPhone og gå til "My Watch"
  2. Gå til "Apple Watch" under Mine Watch-indstillingerne
  3. Tryk på "Marker som manglende" og bekræft, at du vil uretfærdiggøre uret fra telefonen og låse det ned, der kræver, at dit Apple-id skal bruge igen

Låsning og oplåsning Manglende Apple Watch fra iCloud

Marker som manglende kan også aktiveres fra en hvilken som helst computer eller webbrowser ved at besøge iCloud.com fra afsnittet "Mine enheder", som ligner fjernbetjening af en iPhone, Mac eller iPad på denne måde. Du kan også fjerne iCloud-aktiveringslås på denne måde, ligesom du kan med en manglende iPhone eller iPad ved hjælp af det tilknyttede Apple-ID for at fjerne fortrydelsen på fjernbetjeningen.

Bemærk, at hvis du aktiverer denne låsfunktion, kan du ikke blot markere Apple Watch som fundet for at bruge det igen, og i stedet skal du reparere Apple Watch-indstillingen, som om den var ny igen. I den proces ville den seneste backup imidlertid overføre fra den parrede Apple Watch, og du ville være, hvor du var, da Apple Watch var markeret som mangler.

Bemærk, at Marker som manglende funktion kræver, at WatchOS 2 eller nyere skal installeres på Apple Watch.