Sådan kopieres musik fra XBox 360 til en computer

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360

  • PC med en SATA-port, der kører Windows XP eller Vista

  • SATA-kabel

En af de vigtigste funktioner i Microsofts Xbox 360 er dens harddisk. Denne harddisk kan bruges til at gemme enhver form for data, såsom film- eller musikfiler. Hvis du ønsker at kopiere dine musikfiler fra din Xbox 360 til din computer, skal du dog bruge en mellemliggende enhed, såsom Xbox-harddisken. Da Xbox og pc ikke kan interagere direkte med hinanden, er det nødvendigt at fjerne din Xbox-harddisk for at overføre filerne fra den ene enhed til den anden.

Fjern din Xbox 360-harddisk ved at trykke på frigørelsestappen på forsiden af ​​harddisken. Fjern enheden fra konsollen.

Tilslut din Xbox 360-harddisk til din computer ved hjælp af et SATA-kabel.

Vælg "Kontrolpanel", og vælg derefter "Administrative værktøjer" i din pcs startmenu. Vælg derefter "Computerstyring".

Vælg "Drive Management" i computeradministrationsmenuen. Dette vil være i den venstre del af skærmen.

Der vil være et unavngivet drev i denne menu, der skal repræsentere Xbox 360-harddisken. Højreklik på drevet, og vælg "Genkend drev." Din computer skal nu kunne få adgang til drevet.

Kopier alle sangfilerne til din pc-harddisk ved at højreklikke på dem og vælge "Kopier". Alle filerne på Xbox 360-drevet skal ende i enten ".wma" eller ".mp3."

Tips

Hvis du ikke har en ekstern SATA-port på din pc, kan du stadig slutte harddisken til din pc, men kun ved at tage pc-kabinettet af og tilslutte kablet direkte til bundkortet.

Advarsler

Formater ikke på noget tidspunkt din Xbox 360-harddisk, mens den er tilsluttet din pc. Hvis du bliver bedt om at formatere drevet, skal du bare sige nej.