Tildel Unik Ringetoner til Kontakter på iPhone for at vide, hvem der ringer

Du kan gøre din iPhone liv meget lettere ved at tildele brugerdefinerede ringetoner til kontakter. Dette gør det nemt at afgøre, hvem der ringer, før du selv ser opkalds-id'et, så du enten skynder dig for at svare på telefonen eller fortsætte med at snooze og ignorere opkaldet. Med hvor nemt det er at lave ringetoner til iPhone, giver det også en fantastisk måde at differentiere indgående opkald fra de almindelige ringetoner, du hører andre steder også.

Sådan tildeles du en brugerdefineret ringetone til kontakter:

  • Åbn kontakter på iPhone og tryk på den person, du vil indstille den brugerdefinerede ringetone til
  • Tryk på "Rediger" i hjørnet, rul derefter ned til "ringetone" og tryk på det
  • Vælg fra listen over bundtede ringetoner, eller en du lavede selv, tryk så på "Gem"
  • Gentag for andre kontakter som ønsket

At tildele en helt unik tone til hver kontakt er generelt for tidskrævende, men et godt medium sætter unikke toner til folk på dine favoritlister.

Nu når som helst du får et indgående telefonopkald fra brugerne med brugerdefinerede ringetoner, vil du kun vide af lyden alene. Det er også en god strategi at markere indgående opkald fra personer, du ikke vil høre fra, og det virker for alle, så længe de ikke blokerer deres opkalds-id.

Fra det samme Kontakter redigering felt kan du også indstille en brugerdefineret tekst tone for hver kontakt, og du kan endda lave dine egne versioner af dem også.