Sådan afspilles lyd via en Bluetooth

Bluetooth er en hurtig, kort rækkevidde trådløs kommunikationsprotokol. Det er hurtigt nok til at overføre lydsignaler af høj kvalitet til lydenheder, som headsets eller højttalere, der er inden for 30 fod. Hvis du har en Bluetooth-aktiveret computer, kan du slutte en Bluetooth-lydenhed til den og bruge den som din computers primære lydafspilningsenhed. Både computeren og Bluetooth-lydenheden har dog brug for nogle opsætninger på forhånd.

Trin 1

Sæt din lydenhed i "discovery" -tilstand. De fleste enheder sættes i opdagelsestilstand ved at holde deres hovedkontrolknap nede, indtil deres indikatorlampe lyser konstant blåt, men denne proces kan variere afhængigt af typen af ​​Bluetooth-lydenhed, du bruger. Se enhedens brugervejledning for specifikke instruktioner.

Trin 2

Åbn "Enheder og printere" fra din computers "Start" -menu, og klik på knappen "Tilføj en enhed". Din computer søger derefter efter og lister alle tilgængelige enheder til at oprette forbindelse til; din Bluetooth-lydenhed skal vises.

Trin 3

Vælg din Bluetooth-lydenhed, og klik på "Næste". Indtast enhedens sikkerhedskode, hvis du bliver bedt om det. De fleste enheder bruger "0000", men din kan variere. Igen skal du kontrollere brugervejledningen, hvis denne kode ikke fungerer på din enhed.

Trin 4

Åbn "Kontrolpanel" fra menuen "Start", og klik på "Hardware og lyd", og derefter linket "Administrer lydenheder" i afsnittet "Lyd". Du skal se din Bluetooth-lydenhed angivet under fanen "Afspilning".

Vælg Bluetooth-lydenheden, og klik på knappen "Indstil standard" nær bunden af ​​vinduet. Din Bluetooth-enhed skal nu afspille alle lyde, der produceres af din computer.