Sådan oprettes trådramme fra billeder

Alle malerier og grafisk design starter med en trådramme. En trådramme eller stregtegning kortlægger formen og detaljerne på det endelige billede. Når trådrammen er lavet, kan du fokusere på de farver og effekter, du vil anvende på billedet. Linjetegninger er også nyttige til at vise dele af emnet, såsom anatomiillustrationer eller tekniske tegninger. Opbevar en duplikatfil af trådrammen som en sikkerhedskopi, hvis du har brug for at gå tilbage til den.

Trin 1

Gå til "Billeder" i menuen "Start". Når "Billedbiblioteket" åbnes, skal du gennemse mapperne og klikke på en fil for at oprette en wireframe fra billedet. Højreklik på filen, og træk den til et tomt rum eller en mappe til midlertidige filer. Klik på "Kopiér her."

Trin 2

Højreklik på kopien af ​​billedet. Peg på "Åbn med" og vælg "Mal." Windows 7 åbner Paint-programmet.

Trin 3

Klik på "Blyant" -værktøjet på farvebåndet. Klik på knappen "Størrelse", og vælg en tykkelse for blyantpunktet. Klik på "Farve 1", og vælg sort som farve.

Trin 4

Tegn konturer over billedet ved hjælp af originalen til at guide dig. Du kan gøre trådrammen til billedet så detaljeret, som du vil, eller du kan lave en enkel oversigt.

Trin 5

Klik på den blå knap i øverste venstre hjørne. Klik på "Gem som." Gem billedet som en farvebitmap eller JPEG-fil. Afslut maling.

Trin 6

Gå til "Billedbiblioteket" igen. Dobbeltklik på billedet. Klik på "Rediger, organiser eller del" på menulinjen øverst i vinduet Fotogalleri. Dobbeltklik på filen igen.

Trin 7

Klik på "Finjuster" på båndet til fotogalleriet, hvis det ikke allerede er fremhævet.

Trin 8

Klik på "Juster eksponering" til højre. Du vil se kontrolelementer for "Lysstyrke", "Kontrast", "Skygger" og "Højdepunkter." Klik og træk hver af skyderne længst til højre. Du skal se, at billedet begynder at blive hvidt, som om det er overeksponeret.

Trin 9

Klik på "Juster farve." Klik og træk skyderen "Mætning" længst til venstre. Spil med "Farvetemperatur" og "Farvetone", indtil du er i stand til at gøre billedet så hvidt som muligt. Du skal stadig se de konturer, du lavede i sort.

Klik på "Luk fil." Hvis der er nogen detaljer tilbage, som du vil slette, skal du gå tilbage til Paint og åbne filen igen. Klik på knappen "Viskelæder" under blyanten i gruppen "Værktøjer". Slet de dele af billedet, du ikke ønsker. Du skal kun se trådrammen, når du er færdig.